Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai fin nisip cuartos din Europa se gaseste in Romania. Desi stau pe o comoara, localnicii se zbat in saracie

Adevărul Adevărul,
Cel mai fin nisip cuartos din Europa se gaseste in Romania. Desi stau pe o comoara, localnicii se zbat in saracie

Cel mai fin nisip cuartos din Europa a fost descoprit in perioada comunista in judetul Botosani, la Hudesti. Autoritatile locale vorbesc de o granulatie perfecta ideala pentru industria sticlei. Desi este o adevarata comoara, zacamantul zace neexploatat. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai scump iPhone 7 din lume

Cei care vor dori sa achizitioneze acest iPhone 7 vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma colosala. Nu a trecut foarte mult timp de la lansarea noului iPhone 7, iar versiunile extrem de scumpe ale dispozitivului au inceput deja sa apara pe piata. Cele mai impresionante dintre acestea sunt, cu siguranta, terminalele din [].

Cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de peste 1,4 milioane lei, va fi gata la 1 noiembrie

Spatiul verde care separa sensurile de mers pe cea mai importanta artera din Calarasi va fi gata la 1 noiembrie. Finalizarea lucrarilor la cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de 1,4 milioane de lei fara TVA, sunt la final. Amenajarea peisagistica si arhitecturala a celor peste 13. 000 mp de teren a inceput in primavara acestui an.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. Victor Slav, cel mai mandru tata. Bianca Dragusanu a nascut primul copil al cuplului

Bucurie marea in familia Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav dupa ce cei doi au devenit luni parintii unei fetite care a primit nota maxima la nastere din partea medicilor. Cel mai emotionant din.

Si mie, care va detest, ca orice roman normal la cap, imi vine putin sa lacrimez. Banciu, despre cel mai frumos cadou primit de Voiculescu, aflat in al 3-lea an de stat in puscarie (VIDEO)

Dan Voiculescu si-a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare dupa gratii. Acesta a povestit pe blogul sau si care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Un mar, a spus Voiculescu.

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Pagube in Iasi in urma cutremurului: Palatul Braunstein a fost cel mai afectat imobil in urma seismului (FOTO, VIDEO)

Cutremurul de 5. 3 grade pe scara Richter care a avut loc in jurul orei 2:11 in zona Vrancea a fost resimtit puternic si in municipiul Iasi. Palatul Braunstein din municipiul Iasi a fost cel mai a.

Comandantul Fortelor Navale americane din Europa si Africa: Cea mai noua unitate a noastra, unica, este baza de la Deveselu

Comandantul Fortelor Navale ale SUA din zona Europei si Africii, contraamiralul Rick Williamson, a declarat ca unitatea cea mai noua din subordinea lui este baza de pe teritoriul Romaniei, de la Deveselu.

FOTOGALERIE Cine sunt castigatorii Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est

Arhitext East Centric 2016 - o competitie care premiaza cele mai bune realizari din arhitectura si design din Europa Centrala si de Est - si-a desemnat in acest weekend castigatorii. Premiantii editiei sunt arhitecti din Austria, Croatia, Grecia, Romania si Turcia. Gala a avut loc duminica, 25 septembrie 2016, la Teatrul National Bucuresti.

Se cauta angajati pentru cel mai ciudat loc de munca al zilelor noastre. Doar in Evul Mediu se mai intalnea asa ceva

Unul dintre cele mai neintalnite locuri de munca tocmai ce a fost postat pe un site de profil. Desi pentru societatea actuala pare ciudat, aceasta meserie a existat in Evul Mediu si a aparut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )