Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cel mai frumos armasar din lume va avea urmasi in Romania. Cat valoreaza sperma lui Diamant de Semilly, inseminata artificial intr-o clinica din Bistrita

Adevărul Adevărul,
Cel mai frumos armasar din lume va avea urmasi in Romania. Cat valoreaza sperma lui Diamant de Semilly, inseminata artificial intr-o clinica din Bistrita

Cel mai bun armasar din lume ar urma sa faca pui anul acesta intr-un sat din Ardeal unde lucreaza unul dintre cei cinci medici veterinari din Romania specializat in inseminari artificiale la iepe. Procedura este destul de costisitoare, insa se poate dovedi foarte profitabila pentru crescatorii de exemplare valoroase. continuă pe Adevărul

Cel mai prost boxer din lume: 29 de infrangeri in 29 de meciuri, toate prin KO! Vezi AICI cum boxeaza (VIDEO)

Cel mai slab boxer din lume a reusit performanta de a fi invins in toate cele 29 de meciuri disputate pana acum, toate prin KO. Letonul Dmitrijs Avsijenkovs ar putea intra in Cartea.

Pretul cuprului duce pietele europene la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, atigand cel mai ridicat nivel de dupa decembrie 2015, ca urmare a avansarii pretului cuprului.

Destinatii ca un magnet: TOP cele mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate orase in 2015, potrivit Euromonitor , sunt adevarate spectacole urbane, pe care merita sa le experimentezi si tu. Iata care sunt aceste destinatii care atrag turistii ca un magnet si cat te costa sa ajungi sa acolo.

Protestele din Romania continua sa aiba ecou in presa internationala. Tricolorul uman din Piata Victoriei a ajuns pe prima pagina, in editia de luni, a Wall Street Journal, cel mai citit ziar din SUA

Protestele din Romania continua sa aiba ecou in presa internationala. Una dintre cele mai prestigioase publicatii din Statele Unite ale Americii, Wall Street Journal, a deschis editia de luni cu imaginea tricolorului uman format din peste 60. 000 de protestatari.

F40 din anul 1989 este cel mai nou exponat din cadrul Tiriac Collection

Incepand cu a doua jumatate a lunii februarie, in cadrul galeriei Tiriac Collection va fi expus un F40 din 1989, un model emblematic al marcii, fara de care nicio colectie auto nu poate fi considerata completa. Acesta se alatura autovehiculelor deja existente in galerie, precum Dino 308 GT4 1977), Testarosa 1987), 550 Maranello 1998), California 2009), 599GTO 2011), F12 berlinetta 2013), La 2014) sau 458 Speciale Aperta 2015).

Fernando Alonso (McLaren), cel mai bine platit pilot din Formula 1: Cate ZECI de milioane castiga pe stagiune

Fernando Alonso McLaren-Honda) este pilotul cel mai bine platit din Formula 1, cu un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de dolari, dupa cum informeaza L'Equipe, citat de Hotnews. Spaniolul.

Secretele longevitatii: insula ai carei locuitori traiesc cel mai mult din lume

Insula Icaria este cea mai noua zona albastra a lumii, denumire care se refera la durata de viata neobisnuit de lunga a localnicilor. Cercetatorii au descoperit ca in mica insula greceasca din Marea Egee s-a inregistrat cel mai mare procent din lume de oameni care au atins varsta de 90 de ani - o persoana din trei.

O tanara a stat atarnata pe unul din cei mai inalti zgarie-nori din lume pentru a realiza fotografia perfecta: ce critici a atras modelul de 22 de ani VIDEO

O tanara din Rusia si-a pus viata in pericol din dorinta de a realiza o sedinta foto inedita. Modelul a stat atarnat doar de mana unui asistent foto pe unul din cei mai inalti zgarie-nori din lume.

Sexy la plaja! Cel mai bun fotomodel desemnat de ELLE, Alice Peneaca, a facut senzatie pe plajele din California (FOTO)

Desemnata cel mai bun fotomodel la gala ELLE, contractele cu firme celebre nu contenesc sa apara pentru Alice Peneaca. Si pentru ca arata fabulos, bradurile de lenjerie intima o doresc in campaniile.

RECORD! O tanara a vizitat toate tarile lumii in cel mai scurt timp: in doar 18 luni si 26 de zile (FOTO)

Cassie de Pecol este o tanara de 27 de ani din SUA care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit prima persoana care a vizitatat toate tarile lumii in cel mai scurt timp. Femeia se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )