Libnet.ro
UNICEF

05:16

Fernando Alonso (McLaren), cel mai bine platit pilot din Formula 1: Cate ZECI de milioane castiga pe stagiune

B1 B1,
Fernando Alonso (McLaren), cel mai bine platit pilot din Formula 1: Cate ZECI de milioane castiga pe stagiune

Fernando Alonso McLaren-Honda) este pilotul cel mai bine platit din Formula 1, cu un salariu anual de aproximativ 40 de milioane de dolari, dupa cum informeaza L'Equipe, citat de Hotnews. Spaniolul. continuă pe B1

Investitiile care au inceput cel mai bine anul 2017: cat se putea castiga plasand 10.000 de lei intr-un depozit, in actiuni, aur sau euro?

Anul 2017 a inceput bine pentru majoritatea investitiilor, actiunile companiilor romanesti iesind cel mai mult in evidenta. Cititi in continuare cat ar fi castigat o persoana care la finalul anului trecut ar fi depus 10. 000 de lei in intr-un depozit.

RECORD! O tanara a vizitat toate tarile lumii in cel mai scurt timp: in doar 18 luni si 26 de zile (FOTO)

Cassie de Pecol este o tanara de 27 de ani din SUA care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit prima persoana care a vizitatat toate tarile lumii in cel mai scurt timp. Femeia se.

Internautii au decis! Ea are cel mai SEXY posterior postat pe Instagram (FOTO INCENDIAR)

Cel mai cautat posterior pe Instagram este, fara dubii, al frumoasei Sommer Ray. Tanara are 13 milioane de fani care ii apreciaza fotografiile deocheate pe care le posteaza pe reteaua de s.

Dragnea: Legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare; nu exista inca un pretext de enervare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare si in Camera Deputatilor care este for decizional, social-democratul sustinand ca ne invartim un jurul.

Pretul cuprului duce pietele europene la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, atigand cel mai ridicat nivel de dupa decembrie 2015, ca urmare a avansarii pretului cuprului.

California: Circa 200.000 de persoane au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente au slabit cel mai inalt baraj din SUA (VIDEO)

Circa 200. 000 de persoane din nordul Californiei au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente din ultimele saptamani au slabit periculos de mult structura barajului Oroville, cel mai inalt baraj.

VIDEO. Cel mai inalt baraj din SUA este la un pas de provoca o catastrofa. Autoritatile americane au evacuate aproape 150.000 de oameni

Peste 150. 000 de persoane au fost evacuate din fata unui dezastru, dupa ce barajul cel mai inalt din SUA aproape s-a spart. Cel putin sase orase au fost evacuate de autoritati, iar in parallel, autoritatile incearca sa acopere bresa cu pietre aruncate din elicopter.

Rusia se declara ingrijorata de cel mai recent test nord-coreean cu racheta

Ministrul rus de Externe a declarat luni ca este ingrijorat de cel mai recent test nord-coreean cu racheta, care contravine rezolutiile ONU, a anuntat Ministerul citat de RIA Novosti, relateaza Reuters.

STARE DE URGENTA in California! Se prabuseste cel mai inalt baraj din SUA, autoritatile evacueaza din case 130.000 de oameni (VIDEO)

California se confrunta cu un mare pericol. Cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea sa se prabuseasca in orice moment din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autoritatile.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate

Pretul zincului a urcat vineri, pe piata din Londra, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate, dupa ce presedintele american Donald Trump a calmat tensiunile internationale, afirmand ca este de acord sa respecte politica o singura China.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )