Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai luxos raliu din lume, Gumball3000, ajunge la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Cel mai luxos raliu din lume, Gumball3000, ajunge la Bucuresti

Raliul Gumball3000, la care participa vedete din toata lumea, cu masini exclusiviste, ajunge vineri, 6 mai, la Bucuresti, unde este linia de sosire. Astfel, Piata Constitutiei devine locul de intalnire pentru excentricul raliu la cate taxa de participare este 40. 000 lire banii obtinuti fiind donati in scopuri caritabile. continuă pe Hotnews

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Cel mai mic motor din lume. Dispozitivul inventat de cercetatorii de la Cambridge va propulsa intr-o zi nanomasinile din corpul nostru

Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au creat cel mai mic motor din lume, care masoara a miliarda parte dintr-un metru.

Cum este in camera cu cea mai apasatoare liniste din lume si de ce se gaseste la sediul Microsoft

In toamna lui 2015, Guiness Book certifica faptul ca la sediul Microsoft din Redmond SUA) se gaseste camera cel mai bine izolata fonic din lume. Peretii sunt uimitor de neregulati, podeaua sta pe zeci de resorturi, iar instalarea camerei a durat un an si jumatate, din cauza cerintelor complicate. In articol puteti citi la ce este folosita camera in care se aud cele mai pure sunete si in care ecoul este inexistent. O camera in care linistea este apasatoare din cauza izolarii acustice, un loc unde chiar si sunetul propriei respiratii poate deveni rapid deranjant.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

Una dintre cele mai apreciate cercetatoare la nivel mondial este o romanca din Ramnicu Valcea. Elena David a avut 14 inventii si cereri de brevete in domeniul mediului si energiei, toate.

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Cele mai frumoase poduri din lume

Uneori arhitectura unor constructii poate fi atat de puternica incat defineste un oras. O parte dintre aceste structuri spectaculoase sunt podurile, care impresioneaza prin forma si dimensiunile lor. Aflati in prezentarea urmatoare care sunt zece.

Rata somajului a scazut la 10,2% in martie, cel mai redus nivel din august 2011

Rata somajului in zona euro a scazut usor in martie, la 10,2%, de la 10,4% in februarie, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )