Libnet.ro
UNICEF

10:31

Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Popeye avea dreptate in legatura cu spanacul: e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per. continuă pe Antena3

Euro trece de 4.65 lei, cel mai ridicat nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6515 lei/euro, in crestere cu 0,25% fata de pragul atins vineri, fiind cel mai ridicat nivel din ultima luna, potrivit News. ro. Vineri, euro atinsese nivelul de 4,6401 lei, in urcare fata de pragul atins joi. Cursul euro in raport cu leul este cel mai mare din 24 noiembrie, cand a atins valoarea de 4,6536 lei/euro. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,9155 lei la 3,9133 lei. Cursul francului elvetian a scazut de la 3,9569 lei la 3,9525 lei.

RAPORT: Cannabisul, cel mai consumat drog in Romania, urmat de substantele psihoactive, cocaina si ecstasy; consumul de droguri a crescut fata de anii trecuti

Cannabisul continua sa fie cel mai consumat drog in Romania, urmat de noile substante psihoactive, cocaina si LSD, ecstasy, ciupercile halucinogene si heroina, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog ANA) privind situatia drogurilor din Romania. Potrivit acestuia, desi Romania se numara printre tarile europene cu cel mai scazut consum de droguri, fiind pentru majoritatea drogurilor sub media europeana, consumul de droguri a crescut de la ultimul studiu realizat in 2013, potrivit news. ro.

Ofertele publice initiale au atins in 2017 cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara

Bursele din intreaga lume au atras in 2017 cel mai ridicat numar de oferte publice initiale care au avut loc dupa criza financiara globala, relansarea activitatilor in Statele Unite si numarul record al tranzactiilor de acest tip din China temperand ingrijorarile referitoare la scaderea interesului companiilor pentru listarea pe pietele de capital.

Virgil van Dijk a devenit cel mai scump fundas din lume: Southampton il transfera la Liverpool pentru 75 de milioane de lire sterline

Fotbalistul Virgil van Dijk, in varsta de 26 de ani, a devenit cel mai scump fundas din lume, gruparea Southampton ajungand, miercuri, la un acord cu Liverpool, conform caruia il va transfera pe olandez la echipa lui Jurgen Klopp in schimbul sumei de 75 de milioane de lire sterline, la 1 ianuarie, relateaza BBC.

Cel mai frumos cadou. Sase bebelusi au venit pe lume de Craciun

Sase femei au primit cel mai frumos dar de Craciun, cand au devenit mame. Nasterile au decurs in conditii normale, atat mamele, cat si micutii lor fiind clinic sanatosi.

Planta care te ajuta sa te lasi de fumat! Trebuie sa o incerci neaparat, pentru a deveni mai sanatos

Din ce in ce mai multe persoane iau decizia de a se lasa de fumat sau chiar de a imputina numarul de tigari pe care le fumeaza zilnic sau saptamanal. insa, exista o planta care te.

TARAMUL PLACERILOR! Asa arata un BORDEL dintr-o tara musulmana in care PROSTITUTIA ESTE LEGALA (FOTO)

Kandapara este cel mai vechi bordel si gazduieste sute de prostituate. Acesta se afla in Bangladesh, una dintre tarile in care prostitutia este o meserie legala. Fotografa Sandra Hoyn a.

Cel mai tanar influencer de pe Instagram are sase ani si 670.000 de urmaritori

Daca acum cateva saptamani am scris despre copilul de sase ani care a facut 11 milioane de dolari din YouTube in anul 2017, din review-urile de jucarii, acum a venit randul altui tanar de aceeasi varsta, de data aceasta foarte popular pe Instagram.

VIDEO. Cel mai viralizat clip al anului in Italia! Ce face aceasta prezentatoare TV, desi stie ca este filmata

Barbara Francesca Ovieni se afla in direct si vorbea despre cunoscutul forbalist Cristiano Ronaldo, cand s-a gandit sa isi aranjeze rochita. Gestul sau a fost insa mai amplu.

Ce mancare ingrasa cel mai multbugetul statului?

Pofta vine mancand, spune un vechi proverb. Dar ce nu stim noi in momente in care savuram felul nostru preferat de mancare este ca apetitul nostru contribuie la ingrasarea bugetului statului. Nu este nimic rau in asta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )