Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai mare brad de Craciun din Romania, de 32 de metri, a ajuns la Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare brad de Craciun din Romania, de 32 de metri, a ajuns la Baia Mare

Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 de metri. El a fost adus cu mari dificultati din statiunea maramureseana Izvoare si in aceste zile urmeaza a fi impodobit conform traditiei locale, astfel incat in data de 1 Decembrie sa fie gata sa isi primeasca vizitatorii. continuă pe Adevărul

Cel mai mare brad de Craciun din Romania, de 32 de metri, a ajuns in Baia Mare

Cel mai mare brad de Craciun din Romania are 32 de metri. Acesta a fost adus cu mari dificultati din statiunea maramureseana Izvoare si in zilele care urmeaza va fi impodobit, conform traditiei locale, astfel incat in data de 1 decembrie sa fie gata.

Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca alegerile reprezinta cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000. Este un jaf ordinar, din.

Cel mai mare panou publicitar din lume va fi inaugurat diseara, in Times Square

Luminile din Times Square vor deveni si mai stralucitoare incepand din aceasta seara. Un ecran urias se va aprinde peste cateva ore, pe fatada hotelului Marriott Marquis, iar acesta va fi cel mai mare si cel mai.

FOTO: Cum arata cel mai mare santier naval din RUSIA, unde sunt construite SUBMARINELE NUCLEARE

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice.

Cel mai mare terminal RAT a fost inaugurat

Dupa capetele de linie de pe strada Harmanului si 13 Decembrie, primaria a inaugurat si cel mai mare terminal, cel de pe strada Poienelor, dar si cel mai mic, de pe strada Brazilor din cartierul Noua. Ultimul terminal RAT, cel de pe bulevardul Saturn, va fi dat in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

VIDEO Se pregateste cel mai mare festival de jazz indoor din Timisoara

Timisoara Jazz Festival, cel mai mare festival de jazz care se desfasoara in sala, se va desfasura in perioada 29-30 noiembrie, la Filarmonica Banatul.

Regatul ghetii in centrul Moscovei. Cel mai mare patinoar: 18.000 metri patrati de gheata

Un spectacol impresionant a avut loc pe unul dintre cele mai mari patinoare din Europa! Situat in Moscova, patinoarul este de fapt un renumit parc, transformat intr-un regat al ghetii. Vizitatorii.

Mariage Fest 2014 - cel MAI MARE eveniment ce a avut loc vreodata in Palatul Parlamentului!

Vineri, 21 noiembrie, la ora 11. 30, te asteptam sa fii martorul unei adevarate isterii provocate in randul mireselor: Black Friday la rochii si accesorii de mireasa, cu ocazia deschiderii MARIAGE FEST 2014. In.

New York Times publica un portret elogios pentru Laura Codruta Kovesi: Condamnarea lui Nastase, cel mai mare trofeu pentru sefa DNA (VIDEO)

O viata normala, cu mers la sala si la cinema. Unul dintre putinele interviuri cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in care vorbeste despre viata ei privata, a fost publicat in New York Times.

Studiu: Care este cel mai popular cadou de Craciun

Cartea va fi cadoul cel mai des oferit adultilor la Craciunul din acest an, releva un studiu international preluat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )