Libnet.ro
UNICEF

23:46

Studiu: Care este cel mai popular cadou de Craciun

România Liberă România Liberă,
Studiu: Care este cel mai popular cadou de Craciun

Cartea va fi cadoul cel mai des oferit adultilor la Craciunul din acest an, releva un studiu international preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Cel mai bun PC pentru gaming, o alegere ce tine doar de buzunar

Care este cel mai bun PC pentru gaming, aceasta este intrebarea. Ei bine raspunsul este destul de simplu, daca am analiza oferta de componente disponibile pe piata, si vine tot sub forma unei intrebari: Cat vrei sa cheltui? A doua intrebare este la fel de justificata. Exista pe piata o multime de componente, de exemplu o placa video poate avea un pret de 600 de lei sau de 12. 000 de lei. La fel si un procesor, 500 lei sau 5000 [].

Declaratia presedintelui: Acesta este cel mai periculos loc din lume

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a insistat vineri pentru respectarea acordurilor de la Minsk care au permis instituirea unui regim de incetare a focului in estul Ucrainei, atragand atentia ca, in.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

FOTO: Cum arata cel mai mare santier naval din RUSIA, unde sunt construite SUBMARINELE NUCLEARE

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice.

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dan Diaconescu: Sa votam raul cel mai mic

Dan Diaconescu, fost candidat la alegerile prezidentiale, i-a indemnat duminica, pe romani, sa voteze in turul doi al prezidentialelor pentru raul cel mai mic. Trebuie sa urmam indemnul popular si sa.

Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor.

Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca alegerile reprezinta cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000. Este un jaf ordinar, din.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel dupa 2010

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut joi sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, relateaza Bloomberg. Cauza este refuzul OPECde a reduce.

Alegeri prezidentiale 2014. Lucian Bode, deputat ACL: Biserica politizata este cel mai mare pacat al PSD

Deputatul ACL Lucian Bode, vicepresedinte al filialei Salaj a aliantie, a declarat joi, 13 noiembrie, intr-o conferinta de presa, ca implicarea bisericii in campania electorala reprezinta cel mai mare pacat al PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )