Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Grupul petrolier nipon Inpex Corp. , cel mai mare din tara asiatica, vrea sa se extinda in Australia, anunta Reuters. Presedintele-director Inpex pentru Australia, Hitoshi Okawa, a declarat vineri, citat de Reuters, ca extinderea priveste fabrica sa australiana de gaze naturale lichefiate Ichthys, dar presupune si potentiale achizitii, compania urmarind sa devina un jucator regional major in domeniul gazelor. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

FEDERATIA PATRONALA PETROL SI GAZE: Romania, cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est

Romania este cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est, cu o productie medie de gaze naturale in ultimii ani de circa 11 miliarde de metri cubi, afirma Federatia Patronala Petrol si Gaze.

AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI (IEA): SUA devenine cel mai mare exportator mondial de petrol

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei IEA), fiind stimulata de preturile mai scazute, determinate de oferta abundenta, deoarece Statele Unite au detronat temporar Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare exportator mondial de petrol, transmite Reuters.

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul amorului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un.

Basescu: Pactul lui Dancila e cel mai fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Degeaba ai salariu mai mare daca te duci in spital si mori

Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dancila pentru ca ar insemna o urcare in barca guvernului PSD. Acesta a precizat ca pactul e cel mai mare fals pe care l-a vazut pus pe hartie.

Trump, dupa atacul asupra celei mai mari instalatii petroliere din lume: Suntem gata de actiune Preturile petrolului, cel mai mare salt de dupa inceputul Razboiului din Golf

Donald Trump a spus ca Statele Unite sunt gata de actiune pentru un potential raspuns la atacul asupra instalatiilor petroliere saudite, declaratia presedintelui american venind dupa ce un inalt oficial din administratia Trump a afirmat ca Iranul este de vina, transmite Reuters.

Preturile petrolului, la cel mai inalt nivel dupa 1991. Atacul din Arabia Saudita a oprit 5% din productia globala de titei crud

Un atac asupra Arabiei Saudite, care a oprit 5% din productia globala de petrol, a cauzat cea mai mare crestere de pret inregistrata de titei din 1991 si pana acum. Oficialii americani au invinovatit.

Investigatii medicale la distanta, la cel mai mare spital de urgenta din judetul Ialomita

Pentru ca are angajati doar 3 medici cu competente pentru realizarea examenelor computer tomograf si un singur aparat functional, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Slobozia va apela la sistemul de Teleradiologie. Adica, imaginile vor fi interpretate de la distanta de alti doctori.

Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

Lucrarea Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, va fi expusa la Bucuresti, pe 2.

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )