Libnet.ro
UNICEF

00:07

Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

Lucrarea Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, va fi expusa la Bucuresti, pe 2. continuă pe România Liberă

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

Cea mai mare schimbare pentru banci e activa. Cum esti afectat ca roman?

Din 14 septembrie, in Romania platile cu cardul devin mai lente si, vestea mai buna, bancile nu mai au monopol pe banii tai. O schimbare la nivel european a adus aceste schimbari si, daca.

Iohannis:PSD reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Romaniei. Le este frica sa vina la vot in Parlament. A fost nevoie sa resping de trei ori remanierea

Presedintele Klaus Iohannis a avut un discurs foarte dur la adresa guvernarilor PSD si a subliniat ca social-democratii sunt o amenintare la adresa Romaniei, precum si faptul ca acestora le e frica sa mearga in Parlament pentru un nou vot de incredere pentru Guvern.

IKEA cumpara 80% din mai multe parcuri eoliene din Romania

Ingka Group, compania care detine cea mai mare parte din sistemul de franciza IKEA, cumpara o paticipatie de 80% din sapte entitati eoliene din sud-estul Romaniei, de la Vestas Wind Systems. Parcurile eoliene achizitionate ar putea produce energia necesara pentru 65 de magazine IKEA sau a 150. 000 gospodarii din Romania.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Cea mai ciudata provocare din online implica Super Glue si iti face buzele mai mari

In universul provocarilor de pe internet, au existat multe performante ciudate care au devenit virale, dar cea mai noua s-ar putea sa fie si cea mai stupida. O tanara cu foarte mult timp.

Cea mai adanca fantana geotermala iti arata cum ne vom incalzi sustenabil, in viitor

S-au finalizat lucrarile la cea mai adanca fantana geotermala realizata vreodata pe planeta noastra, iar beneficiile unor astfel de lucrari sunt semnificative din perspectiva.

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa.

CM Baschet (m): SUA a terminat pe locul 7 - cea mai slaba clasare din istoria lor in competitie

Nationala de baschet masculin a SUA a incheiat, sambata, Cupa Mondiala de la Beijing, pe locul 7, dupa ce a invins Polonia, scor 87-74, in partida de clasament final. Pentru americani este cea mai slaba clasare din istoria de 18 participari la Cupa Mondiala, la care au in palmares 12 medalii, din care cinci de aur, inclusiv titlul mondial de la ultima editie.

Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Grupul petrolier nipon Inpex Corp. , cel mai mare din tara asiatica, vrea sa se extinda in Australia, anunta Reuters. Presedintele-director Inpex pentru Australia, Hitoshi Okawa, a declarat vineri, citat de Reuters, ca extinderea priveste fabrica sa australiana de gaze naturale lichefiate Ichthys, dar presupune si potentiale achizitii, compania urmarind sa devina un jucator regional major in domeniul gazelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )