Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare producator de sucuri din lume inregistreaza pierderi in Europa. Cu cat a scazut profitul companiei

Antena3 Antena3,
Cel mai mare producator de sucuri din lume inregistreaza pierderi in Europa. Cu cat a scazut profitul companiei

Profitul grupului american Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, a scazut cu 4% in trimestrul al doilea, dupa ce cererea din Europa a fost afectata de inundatiile puternice si. continuă pe Antena3

Cel mai vechi calendar lunar din lume, descoperit de arheologi pe un camp scotian: Are aproape 10.000 ani

Pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire au fost gasite 12 vetre preistorice, vechi de aproape 10. 000 ani, ce alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, potrivit arheologilor britanici, citati.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Cel mai mare balci din Oltenia isi va deschide portile

Targul de la Polovragi, considerat ca cel mai mare din Oltenia, va incepe de duminica si se va desfasura pe parcursul intregii saptamani. Zeci de mii de vizitatori sunt asteptati la balci.

Acesta este cel mai mare COSMAR al americanilor. Guvernul ar putea fi pus la pamant

Fostul agent CIA, Edward Snowden, detine un volum foarte mare de date, a caror eventuala publicare ar putea crea probleme serioase guvernului Statelor Unite, a declarat Glenn Greenwald, jurnalist la The Guardian.

Franta a pierdut ratingul AAA si de la Fitch: Economia nu creste de trei ani si are cel mai mare somaj din 1999

Franta a pierdut ratingul de top din partea agentiei de evaluare Fitch, care a retrogradat cu o treapta calificativul tarii, la AA+, din cauza situatiei economice dificile si cresterii datoriei de stat, conform Mediafax .

Dacia a avut cea mai mare crestere a vanzarilor din UE in prima jumatate din 2013, urmata de Jaguar si Seat

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au scazut cu 6,6% in primul semestru din 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de la 6,644 milioane unitati la 6,204 milioane masini. Pe aceasta piata in scadere cateva marci au reusit sa posteze vanzari in crestere, remarcandu-se in mod deosebit Dacia cu cea mai mare crestere), Jaguar si Seat, reiese din datele Asociatiei Constructorilor Auto Europeni ACEA).

Descoperire importanta pe un camp din Scotia. Arheologii sustin ca este cel mai vechi calendar din lume

Un numar de 12 vetre preistorice, vechi de circa 10. 000 de ani, au fost descoperite pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire si alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, afirma arheologii britanici,.

Cel mai mare parc acvatic din Romania si-a deschis gara. Bucurestenii dornici de balaceala vor face 15 minute pana la Divertiland cu trenul. Cat va costa biletul

Reprezentantii Divertiland, cel mai mare parc acvatic din Romania situat la kilometrul 13 adiacent autostrazii Bucuresti-Pitesti, au inaugurat, marti dimineata, statia de tren din fata parcului acvatic. in curand, bucurestenii dornici de balaceala vor putea veni la parc direct cu trenul. intreaga investitie s-a ridicat la 300. 000 de euro.

Specificatiile tehnice complete ale lui BlackBerry A10, cel mai mare telefon al canadienilor

BlackBerry pregateste lansarea unui nou telefon din gama de dispozitive cu sistem de operare BlackBerry 10. Modelul A10va avea un ecran mai mare si incearca sa diversifice gama companiei canadiene.

Nokia Lumia 1020 este sansa Nokia de a redeveni populara si cel mai mare pas facut de companie in fata rivalilor

Nokia Lumia 1020 este cel mai bun telefon, din perspectiva camerei foto. Ruleaza sistemul de operare de la Microsoft si este foarte probabil sa nu aiba un rival suficient de bun in urmatorii doi ani sau poate chiar mai mult. Este un pariu castigator sau o incercare fara sorti de izbanda?.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3931 seconds )