Libnet.ro
UNICEF

22:46

Cel mai mare serviciu de streaming pentru filme, Netflix, se extinde pe teritoriul european

B1 B1,
Cel mai mare serviciu de streaming pentru filme, Netflix, se extinde pe teritoriul european

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme si seriale se va extinde in Europa, anunta Go4it. Dupa ce in ultimii doi ani si-a extins serviciile in 40 de tari, Netflix a decis sa se extinda. continuă pe B1

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unui director al grupului, citat de Financial Times. Luam in calcul astfel.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri.

Grupul chinez Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, informeaza Financial Times, potrivit B1TV. Luam in calcul astfel de achizitii. Poate ca o fuziune ar putea oferi sinergii, dar totul depinde de dispozitia Nokia. Noi suntem deschisi, a declarat presedintele diviziei Huawei de produse destinate consumatorilor, Richard Yu. Cu toate ca, pana in prezent nu a preluat nici o companie mare, Huawei a devenit al treilea mare .

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu, dezactivat dupa patru ani de servicii

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu care a fost trimis in spatiu, a fost complet dezactivat, luni, potrivit unui anunt facut de Agentia Spatiala Europeana ESA). Herschel a fost oprit, dar nu.

Cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu a fost dezactivat

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu, lansat in urma cu patru ani si a carui misiune era studierea formarii stelelor, a fost complet dezactivat, informeaza AFP. Herschel a fost.

Business Report:Imprumuturile Romaniei: Datoria administratiei publice in criza. Beneficiarii si trendurile; Cine e cel mai mare latifundiar al Romaniei, cat pamant are si ce face cu el; Saptamana fierbinte pentru piata de capital

Exporturile romanesti, incurajate de cresterea accesului pe piata americana. Cresterea accesului pe piata americana, prin reducerea barierelor tarifare, dar mai ales. Baronii din Transporturi au inceput asaltul asupra belgianului de la Tarom. Pionii ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, au inceput asaltul pentru debarcarea lui Christian Heinzmann de la.

Compania Alpine declanseaza cel mai mare caz de insolventa

Incercarile companiei de constructii Alpine Holding de a atrage noi fonduri au esuat ieri, informeaza Bloomberg.

Tudor devine cel mai mare proprietar de birouri verzi, cu o investitie extra de 1,5-3 mil. euro/cladire

Proiectele de birouri West Gate si Novo Park, amplasate in vestul si respectiv nordul Bucurestiului, au obtinut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri de pe piata locala. In urma acestor certificari, Liviu Tudor,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )