Libnet.ro
UNICEF

21:31

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

B1 B1,
Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unui director al grupului, citat de Financial Times. Luam in calcul astfel. continuă pe B1

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia

Grupul chinez Huawei ar lua in considerare posibilitatea de a cumpara Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a declarat directorul de consum din cadrul grupului chinez, citat de Financial Times.

Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri.

Grupul chinez Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, informeaza Financial Times, potrivit B1TV. Luam in calcul astfel de achizitii. Poate ca o fuziune ar putea oferi sinergii, dar totul depinde de dispozitia Nokia. Noi suntem deschisi, a declarat presedintele diviziei Huawei de produse destinate consumatorilor, Richard Yu. Cu toate ca, pana in prezent nu a preluat nici o companie mare, Huawei a devenit al treilea mare .

UPDATE Vicepresedintele Huawei neaga ca grupul chinez ar intentiona sa cumpere Nokia

Grupul chinez Huawei ar lua in considerare posibilitatea de a cumpara Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a declarat directorul de consum din cadrul grupului chinez, citat de Financial Times. Bill Plummer, vicepresedintele pentru afaceri externe al Huawei Technologies, a reactionat declarand ca producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii nu are planuri de a cumpara Nokia, informeaza Reuters.

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone va fi anuntat maine

Smartphone-ul Ascend P6 al celor de la Huawei a fost victima multor zvonuri, doar ca acum sa ne pregatim in sfarsit pentru momentul adevarului. Ascend P6 are mari sanse sa fie cel mai speculat smartphone al celor de la Huawei. Cu o campanie intensa de promovare si cateva zvonuri care au pornit probabil tocmai de la cei responsabili de productie, P6 trebuie sa fie telefonul care le va asigura asiaticilor o crestere a ratei de adoptie in SUA. Noul terminal .

Cel mai varstnic candidat la bacalaureat din Botosani are 57 de ani

Cel mai in varsta candidat inscris la sesiunea din vara acestui an a examenului de bacalaureat are 57 de ani, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca.

Xperia ZU Probabil cel mai rapid smartphone dupa benchmark-urile aparute

Daca zvonurile despre cel mai recent smartphone Sony, Xperia ZU nu erau suficiente, au mai aparut o serie de rezultate de benchmark ale acestuia. Cu toate ca nu e sanatos sa dam crezare zvonurilor, cel putin in viata reala, pe segmentul de dispozitive mobile acestea par a se adeveri in proportie de 95%. Rezultatele de benchmark ale posibilului smartphone Sony, par sa depaseasca semnificativ valorile obtinute de primul concurent la capitolul performanta. Este foarte posibil ca Xperia ZU sa stabileasca .

Cel mai activ vulcan din Mexic a erupt iar. Norul de fum si cenusa se ridica la 4.000 metri

Cel mai temut vulcan din Mexic, Popocatepetl, a erupt din nou, intr-o maniera de-a dreptul exploziva. Fragmente incandescente au fost aruncate la sute de metri distanta, iar din crater s-a ridicat un nor de fum si.

Cat costa un suc in cel mai SCUMP oras din lume.

In 2013, Oslo a fost votat drept cel mai scump oras din lume, conform unui studiu realizat de o companie internationala de consultanta, citat de Business Insider. Pana anul trecut, Tokio a fost considerat orasul cu cele mai mari preturi din lume. Anul acesta, capitala Norvegiei este in fruntea listei oraselor cu nivel de trai ridicat, potrivit firmei de consultanta ECA Interntional. Studiul a avut in vedere costul bunurilor si serviciilor de baza, iar preturile din Oslo au fost caracterizate .

(P) Solutii inovatoare pentru o sansa In plus la angajare prin Proiectul ProMediere activa 150; Drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca

Pe parcursul celor 20 de luni de implementare, proiectul ProMediere activa Drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca si-a propus Imbunatatirea facilitarii accesului la ocupare si a integrarii durabile pe piata muncii a.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )