Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai norocos taximetrist! A castigat atat de multi bani la Loto, incat nu a mai fost capabil sa se urce la volan

Antena3 Antena3,
Cel mai norocos taximetrist! A castigat atat de multi bani la Loto, incat nu a mai fost capabil sa se urce la volan

Cel mai norocos taximetrist este din Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a castigat 24,5 de milioane de lire sterline la loterie. De cand a luat premiul, barbatul spune. continuă pe Antena3

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

Dana Ababei, presedinte ANEVAR: Pretul cel mai scazut nu poate fi niciodata un criteriu adecvat de alegere intr-o evaluare

Exista foarte multe licitatii, atat in domeniul public cat si privat, in cadrul carora criteriul de selectie pentru servicii de evaluare, ca si in cazul altor profesii liberale, este pretul cel mai scazut, care nu nu este si nu poate fi.

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

2017, al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum

Anul 2017 a fost al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum la nivel mondial, imediat in urma lui 2016. Semnele schimbarilor climatice sunt clare si ingrijoratoare: numeroase incendii de vegetatie si procesul de topire a ghetii arctice sunt printre ele, potrivit unui centru de monitorizare al Uniunii Europene, scrie Reuters.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Medicul Monica Pop, despre cel mai socant caz cu care s-a confruntat: A venit cu ochiul scos in pumn

Invitata in emisiunea Editie speciala Monica Pop a dezvaluit cel mai socant caz cu care s-a confruntat in cariera sa de medic. Unul dintre cele mai ingrozitoare cazuri pe.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

Cel mai tulburator experiment NASA din istorie. Povestea delfinului care s-a sinucis pentru o femeie

Savantii americani au organizat in anii 60 unul dintre cele mai ciudate experimente din istorie. Delfinul Peter ar fi trebuit sa invete sa comunice cu oamenii in limba engleza. in.

Nu ai sa ghicesti niciodata ce fiinte au cel mai puternic instinct sexual de pe Pamant. Ce fac in timpul momentelor intime este incredibil

Surprizele nu au incetat aici. Pe masura ce studiul despre viata intima a acestor insecte avansa, cercetatorii au mai facut o descoperire neasteptata: se pare ca aceste insecte cauta momentele intime nu.

Tara care a dublat pretul benzinei, peste noapte. Este cel mai mare exportator de petrol din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3092 seconds )