Libnet.ro
UNICEF

00:07

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Hotnews Hotnews,
 Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii. continuă pe Hotnews

Cele mai ciudate rochii de la Golden Globes

Daca in articolul anterior va prezentam cele mai sexy aparitii din istoria Golden Globes, acum este momentul sa rememoram cele mai ciudate vestimentatii pe care vedete renumite au ales sa le poarte pe covorul rosu al renumitei ceremonii.

Cele mai ciudate 25 de SUPERSTITII DE ANUL NOU, in lume. CUM sta Romania

Va prezentam o panorama a desertaciunilor de Revelion cum ar spune Eminescu, desertaciuni cu mare priza, insa, la public, adunate de colegii de la Descopera. Traditiile si superstitiile de mai.

Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si . morbide.

In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa castige mai putin decat barbatii

O noua lege care prevede ca este ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2018 in Islanda. Companiile vor trebui sa obtina o certificare pentru a demonstra salariul egal.

Cele mai sexy rochii de la Golden Globes. Care a fost cea mai indrazneata aparitie?

Cele mai sexy rochii de la Golden Globes. Se apropie sezonul marilor ceremonii de premii de la Hollywod. Prima din acest an, Golden Globes, ocazie ideala de a privi in urma si a vedea care au fost cele mai sexy aparitii in ultimele trei decenii.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara.

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )