Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel mai nou roman al lui Mario Vargas Llosa, Cinci Colturi, in dezbatere la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou roman al lui Mario Vargas Llosa, Cinci Colturi, in dezbatere la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu miercuri, 14 decembrie, ora 19, la lansarea editiei in limba romana a romanului Cinci Colturi de Mario Vargas Llosa, aparut in traducerea lui Marin Malaicu-Hondrari, in seria de autor dedicata celebrului scriitor peruvian, detinator al Premiului Nobel pentru Literatura. continuă pe Adevărul

Romanii ar putea avea un nou Guvern cu doua zile inainte de Craciun. Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, pe 19 decembrie

Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, lunea viitoare, pe 19 decembrie, ziua in care expira mandatul actualilor senatori si deputati.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |OPINIE

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

512 ani de la nasterea lui Nostradamus. PREZICERILE UIMITOARE facute de cel mai mare profet din toate timpurile

In urma cu 512, in Franta, se nastea cel mai mare profet din toate timpurile. Cunoscut sub numele de Nostradamus, Michel de Nostredame a fost un faimos medic, astrolog si ocultist. Nostradamus a.

Blanculescu: SUA se vor transforma in cel mai mare aspirator de bani de pe glob

SUA se vor transforma in cel mai mare aspirator de bani de pe glob, ceea ce va saraci cat se poate de evident tarile lumii, in special din zona emergenta, dupa ce FED va creste constant rata dobanzii-cheie, considera analistul economic Ionel Blanculescu.

B1.ro: SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la Cannes si dupa ce a fost laudat la Festivalul International de Film de la Chicago.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele 18 luni

Cotatia futures a petrolului brut a urcat ieri, pe pietele externe, la cel mai ridicat nivel din iulie 2015 pana in prezent, dupa ce, la finele saptamanii trecute, Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si unele state producatoare din afara cartelului au ajuns la un acord de reducere a productiei cu circa 2% pe plan global.

Dan Radulescu, premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Teatru de la Sankt Petersburg

Spectacolul Omul perna de Martin McDonagh, in regia lui Eugen Gyemant, a fost prezentat pe 5 decembrie 2016, in cadrul Festivalului International de Teatru ArtOkraina din Sankt Petersburg, Rusia. in urma acestei reprezentatii, actorul Dan Radulescu a primit premiul pentru cel mai bun actor.

SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la.

Cel mai lung tunel din lume, deschis traficului in Elvetia INFOGRAFIE

Cel mai lung tunel din lume, construit in Elvetia si destinat facilitarii schimburilor comerciale intre nordul si sudul Europei, a fost deschis traficului duminica, au informat Caile Ferate Federale Elvetiene, citate de AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )