Libnet.ro
UNICEF

14:15

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |OPINIE

România Liberă România Liberă,
Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |OPINIE

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi. continuă pe România Liberă

Basescu: I-am spus presedintelui Iohannis ca sunt cel mai bun PREMIER. PMP va face parte si pe viitor din orice solutie politica ANTI-PSD (VIDEO)

Am vazut ca partide mai mari nu au venit cu propuneri de premeiri, asa ca am venit noi, a declarat presedintele PMP, Traian Basescu, dupa consultarile avute la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

B1.ro: SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la Cannes si dupa ce a fost laudat la Festivalul International de Film de la Chicago.

Dan Radulescu, premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Teatru de la Sankt Petersburg

Spectacolul Omul perna de Martin McDonagh, in regia lui Eugen Gyemant, a fost prezentat pe 5 decembrie 2016, in cadrul Festivalului International de Teatru ArtOkraina din Sankt Petersburg, Rusia. in urma acestei reprezentatii, actorul Dan Radulescu a primit premiul pentru cel mai bun actor.

SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la.

Coproductia romaneasca Toni Erdmann, cel mai bun film la premiile Oscar europene (VIDEO)

Coproductia Germania-Austria-Romania, Toni Erdmann, a castigat premiul pentru cel mai bun film european al anului in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film EFA), un fel de.

Indiferenta romanilor aduce victoria PSD. Cum au ajuns social-democratii la cel mai bun scor din istoria partidului

Partidul condus de Liviu Dragnea a castigat alegerile parlamentare, cu un scor de 45%, dupa cum arata primele estimari. Victoria detasata a PSD vine insa pe fondul absentei imense de la urne: doar 39,49% din romani au mers la vot, aproape cea mai mica prezenta la urne de dupa Revolutie.

Romanii ar putea avea un nou Guvern cu doua zile inainte de Craciun. Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, pe 19 decembrie

Depunerea juramantului de catre noii parlamentari va avea loc, cel mai probabil, lunea viitoare, pe 19 decembrie, ziua in care expira mandatul actualilor senatori si deputati.

10 pasi prin care poti sa ai un an nou mai bun: la ce sa renunti si pe ce sa te concentrezi

Orice sfarsit de an este un moment prielnic pentru reflectie. Cat ai realizat din ce ti-ai propus? Ce te face fericit? Unde te vezi peste cativa ani? Faci ce iti place? Multe intrebari pot navali mintea umana. Huffington Post a intocmit o lista cu 10 pasi esentiali prin care poti sa ai un inceput de an mai bun.

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat pentru un viitor mai bun.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )