Libnet.ro
UNICEF

12:15

Blanculescu: SUA se vor transforma in cel mai mare aspirator de bani de pe glob

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blanculescu: SUA se vor transforma in cel mai mare aspirator de bani de pe glob

SUA se vor transforma in cel mai mare aspirator de bani de pe glob, ceea ce va saraci cat se poate de evident tarile lumii, in special din zona emergenta, dupa ce FED va creste constant rata dobanzii-cheie, considera analistul economic Ionel Blanculescu. continuă pe Ziarul Bursa

512 ani de la nasterea lui Nostradamus. PREZICERILE UIMITOARE facute de cel mai mare profet din toate timpurile

In urma cu 512, in Franta, se nastea cel mai mare profet din toate timpurile. Cunoscut sub numele de Nostradamus, Michel de Nostredame a fost un faimos medic, astrolog si ocultist. Nostradamus a.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Confortul termic al casei tale. Cum il faci sa fie cat mai mare si cat mai ieftin?

Casa este acel loc care nu poate fi definit altcumva decat prin confort. Confortul trebuie sa fie prezent peste tot, incepand cu confort fizic, oferit de piesele de mobilier, continuand cu confortul vizual, asigurat de coloristica si de amenajari si terminand cu confortul termic, care putem spune ca este cel mai important.

Care este cel mai mare obstacol care ne impiedica sa ne transformam visurile in realitate

Pentru fiecare dintre noi, succesul in viata inseamna altceva. Unii considera ca obtinerea unor sume mari de bani in afaceri echivaleaza cu succesul, in timp ce altii apreciaza drept o reusita majora faptul ca reusesc sa isi tina emotiile sub control.

Virgin la 120 de ani: Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare in viata

Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul de identitate si a recunoscut ca fiind calugar, duce o viata echilibrata. El doreste sa aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla daca este cel mai.

PSD a castigat alegerile in Olt, cu cea mai mare prezenta la vot

UPDATE 13 decembrie, ora 13. 40: Social-democratii au castigat alegerile in judetul Olt, cu cea mai mare prezenta la vot, de 47,16 la suta, conform rezultatelor Biroului Electoral Judetean.

Cinematograful Central, care are cea mai mare sala de spectacole din oras, ar putea intra in administrarea Primariei Braila

Cea mai mare sala de spectacole din municipiu, care in prezent mai este folosita doar sporadic, ar putea intra, intr-un viitor nu foarte indepartat, in administrarea Primariei Braila.

Lucrarile Romelectro au in continuare cea mai mare pondere in tara noastra

Lucrarile Romelectro din sectorul energetic efectuate in tara noastra au in continuare ponderea cea mai mare din portofoliul companiei, ne-a declarat Cristian Secosan, director general al Grupului Romelectro, in cadrul unui interviu acordat Ziarului BURSA.

Votanti din satele imbatranite din Podisul Secaselor: Cei care nu merg la vot fac aia mai mare prostie. Du-te la vot si alege pe cine vrei!

Cei care nu merg la vot fac aia mai mare prostie. Du-te la vot si alege pe cine vrei, aceasta este indemnul unui alegator din Alba in varsta de 81 de ani, care a mers constincios sa isi aleaga reprezentantii in parlament. Ioan Cristea locuieste in satul Secasel, unde nu locuiesc mai mult de 200 de suflete, majoritatea cu varsta peste 50 de ani.

Alegeri parlamentare 2016. Locuitorii din cea mai mare comuna a tarii: Nu cred ca vom prinde Romania aia frumoasa

Alegeri parlamentare 2016. Alegatori din cea mai mare comuna a Romaniei, Floresti, spun ca au votat pentru ca s-au saturat de cei care ne conduc. Unii sunt convinsi ca votul lor va face diferenta si spera ca problema gunoaielor menajere, care-i afecteaza de ceva vreme, sa se rezolve.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )