Libnet.ro
UNICEF

16:01

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

B1 B1,
Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re. continuă pe B1

Revista Forbes l-a numit pe presedintele Putin drept cel mai puternic lider al lumii. Pozitia a doua este ocupata de Donald Trump

Revista Forbes a anuntat miercuri desemnarea in pozitia de cel mai puternic lider al lumii a presedintelui rus Vladimir Putin. intre timp, pozitia a doua in topul realizat de revista americana este ocupata de presedintele-ales Donald Trump, transmite France Presse.

Sfecla rosie, cel mai puternic dusman al tumorilor. Cata trebuie sa consumam si ce substante minune contine alimentul

Consumata in otet, proaspata sau coapta, sfecla rosie este un superaliment cu beneficii extrordinarepentru sanatate. Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul si antioxidantii din sfecla ajuta la tratarea mai multor boli.

Donald Trump l-ar putea desemna pe Rex Tillerson la sefia Departamentului de stat: CEO-ul Exxon Mobile Corporation a fost decorat in 2013 de Vladimir Putin

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, l-ar putea desemna CEO-ul Exxon Mobile Corporation, Rex Tillerson, la conducerea Departamentului de Stat, potrivit presei americane, citate de Stirile PRO.

GEST NECUGETAT: Vladimir Putin a refuzat cainele facut cadou de catre guvernul japonez

Diplomatul japonez Koichi Hagiuda a anuntat ca presedintele Vladimir Putin a refuzat cadoul ce i-a fost facut de guvernul japonez, anunta BBC. Hagiuda nu a mentionat care a fost motivul refuzului. Japonia.

Rusia: Vladimir Putin si-a adus cainele Yume la o intalnire cu jurnalistii japonezi (VIDEO-FOTO)

Vladimir Putin si-a adus cainele Yume la o intalnire cu jurnalistii japonezi pentru care a oferit un interviu, informeaza Stirile Pro TV. Putin a primit in 2012 animalul drept cadou din.

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |OPINIE

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

512 ani de la nasterea lui Nostradamus. PREZICERILE UIMITOARE facute de cel mai mare profet din toate timpurile

In urma cu 512, in Franta, se nastea cel mai mare profet din toate timpurile. Cunoscut sub numele de Nostradamus, Michel de Nostredame a fost un faimos medic, astrolog si ocultist. Nostradamus a.

B1.ro: SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la Cannes si dupa ce a fost laudat la Festivalul International de Film de la Chicago.

Dan Radulescu, premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Teatru de la Sankt Petersburg

Spectacolul Omul perna de Martin McDonagh, in regia lui Eugen Gyemant, a fost prezentat pe 5 decembrie 2016, in cadrul Festivalului International de Teatru ArtOkraina din Sankt Petersburg, Rusia. in urma acestei reprezentatii, actorul Dan Radulescu a primit premiul pentru cel mai bun actor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )