Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Adevărul Adevărul,
Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Nokia a profitat de lansarea iPhone 5S si iPhone 5C pentru a ironiza Apple cu un tweet si a reusit sa provoace un fenomen in social media. Mesajul finlandezilor este cel mai popular mesaj de brand din istorie. continuă pe Adevărul

[VIDEO] Buffett: FED este cel mai mare fond de hedging din istorie

Miliardarul american Warren Buffett a comparat Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite cu un fond de hedging, datorita abilitatii institutiei de a obtine profit din achizitiile de obligatiuni, in conditiile in care activele acumulate depasesc 3. 000 de.

Badea: caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid

Internetul este locul cel mai manipulat si neinformat din toate cele existente, a concluzionat Mircea Badea, joi, la Antena 3. Caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid,.

Recordul Printului Charles: Daca va urca pe tron, va deveni cel mai in varsta print britanic care devine rege

Printul Charles, care avea doar trei ani atunci cand a devenit primul in ordinea de succesiune la tronul britanic, a doborat un record! Daca Printul Charles va urca pe tron, el va fi cel mai in varsta print.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri.

Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean considera ca Rosia Montana este cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern, din 1990 incoace, iar in eventualitatea in care el va fi votat in forma actuala, PDL este hotarat sa il conteste la Curtea Constitutionala, transmite Mediafax. PDL si-a exprimat foarte clar pozitia. Am spus ca suntem pentru investitii in domeniul minier, ca suntem pentru crearea de locuri de munca si orice initiativa de acest fel a Guvernului Ponta va .

HOT! Raluka, scene fierbinti cu iubitul, in cel mai recent videoclip Aroma

Raluka uimeste prin senzualitate si sex appeal in cel mai recent videoclip pentru piesa Aroma, semnata DJ Sava si Raluka feat. Connect-R. Videoclipul a avut premiera aseara, in cadrul decernarii de premii Media Music Awards, de la Sibiu. Raluka trece printr-o schimbare notabila de cand face din nou parte dintr-un proiect muzical alaturi de DJ .

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, proiectat la Noaptea Alba a Filmului Romanesc

Cel mai recent film al regizorului roman Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism, va fi proiectat, vineri, in Capitala, la Noaptea Alba a Filmului Romanesc, informeaza un.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit 800 mil dolari in prima zi de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au atins peste 800 de milioane de dolari in prima zi de comercializare, a anuntat miercuri editorul Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )