Libnet.ro
UNICEF

16:30

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis.

Centrul Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara pe drumul spre litoral. Circulatie intensa si pe drumul spre munte

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, anuntaCentrul Infotrafic, precizand ca pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70000 de autovehicule in ultimele doua zile. Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Fotograful Rolf Sachs a imortalizat o calatorie cu trenul prin Alpi intre Elvetia si Italia, de-a lungul a doua cai ferate care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, Albula si Bernina. Peisajele captate din.

Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Actiunile Boromir Prod Buzau s-au apreciat, in perioada 6 - 13 august, cu 10,45%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Cel mai bogat tanar din Romania socheaza din nou. Scene uluitoare la malul Marii Negre

Fiul miliardarului Victor Micula, Victoras Micula, si-a folosit elicopterul pe post de trambulina ca sa sara in mare. Cunoscut pentru extravaganta sa, Victoras Micula nu s-a rezumat doar sa mearga cu.

Dana Grecu, cel mai greu interviu din viata ei

Dana Grecu si-a dorit sa faca un interviu cu tatal ei. A anuntat inca de ieri intentia, dar a precizat si ca s-ar putea sa nu aiba curajul sa-l faca. Totusi, a avut, desi emotiile au coplesit-o.

Castel medieval transformat in cel mai luxos hotel din lume. Cazarea intr-un apartament de aici costa 2.500 de euro pe noapte

Un castel irlandez din secolul al XIII-lea a fost declarat cel mai bun hotel de lux din lume. Alegerea apartine retelei internationale de agentii de turism Virtuoso. Castelul Ashford este acum un complex turistic de 5 stele, dupa ce a fost renovat cu ajutorul unei investitii de 67 de milioane de euro.

ADORMIREA MAICII DOMNULUI: Maria, cel mai raspandit nume in Romania. Ce variante folosesc europenii

Maria este cel mai folosit nume de la noi pentru fete, dar si cel mai folosit nume din intreaga Europa. Aproape doua milioane de femei din Romania poarta numele de.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )