Libnet.ro
UNICEF

18:01

Cel mai vechi colind de Craciun. Care este semnificatia lui

Antena3 Antena3,
Cel mai vechi colind de Craciun. Care este semnificatia lui

Arbatoarea Craciunului este anuntata prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul si cu Steaua, pentru a vesti Nasterea Mantuitorului. Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si. continuă pe Antena3

Mesajul emotionant al presedintelui Iohannis, de Craciun: Sa nu uitam ca cel mai frumos dar pe care il putem face este sa aratam...

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care arata ca nasterea Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au.

Apple a recunoscut ca incetineste intentionat iPhone-urile mai vechi prin intermediul actualizarilor software

Ceea ce toata lumea banuia de ceva vreme s-a dovedit a fi adevarat si confirmat de Apple. Compania americana a redus cu buna stiinta performanta telefoanelor mai vechi pentru a putea conserva mai bine durata de viata a bateriei.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii din Mexic: In primele 11 luni au fost comise 23.100 de omoruri

Anul 2017 a fost cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, unde au fost consemnate in primele unsprezece luni 23. 101 omoruri, potrivit datelor oficiale publicate vineri, transmite AFP, citata de Agerpres. Bilantul este cel mai ridicat din ultimii 20 de ani, de cand autoritatile consemneaza statistici in materie.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public,

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public

Cel mai destept baiat din energie, omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat,potrivit unor surse judiciare, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public. Informatia reiese din rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Cel mai mare hidroavion in activitate din lume, construit in China, cu o anvergura a aripilor de peste 38 de metri, a efectuat duminica zborul inaugural, cu o durata de circa o ora, dupa ce a decolat din Zhuhai, relateaza AFP.

Marea Britanie risca sa piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume

Marea Britanie risca sa-si piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume, a anuntat vineri Uniunea producatorilor de sampanie din Franta UMC), citand impactul deprecierii lirei sterline in urma referendumului privind iesirea tarii din UE Brexit), transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )