Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Hotnews Hotnews,
 VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Cel mai mare hidroavion in activitate din lume, construit in China, cu o anvergura a aripilor de peste 38 de metri, a efectuat duminica zborul inaugural, cu o durata de circa o ora, dupa ce a decolat din Zhuhai, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

Marea Britanie risca sa piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume

Marea Britanie risca sa-si piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume, a anuntat vineri Uniunea producatorilor de sampanie din Franta UMC), citand impactul deprecierii lirei sterline in urma referendumului privind iesirea tarii din UE Brexit), transmite Reuters.

Tranzactie de 1,9 miliarde de euro in Austria: T-Mobile cumpara UPC, cel mai mare operator de comunicatii din cablu din aceasta tara

T-Mobile Austria, divizia de telefonie mobila a grupului german Deutsche Telekom, a anuntat vineri achizitia UPC Austria, cel mai mare operator de comunicatii prin cablu din aceasta tara, pentru 1,9 miliarde euro, pentru a crea un grup integrat de comunicatii, capabil sa ofere servicii integrate fix-mobil: internet, TV si telefonie mobila si fixa. Deutsche Telekom si Liberty Global, doua grupuri de comunicatii prezente si pe piata din Romania, estimeaza ca tranzactia va fi finalizata in a doua jumatate a anului 2018, dupa aprobarea autoritatilor de concurenta din Austria.

Marea dorinta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, isi incheie anul 2017 cu o dorinta neimplinita inca: mai mult timp pentru a citi.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public,

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public

Cel mai destept baiat din energie, omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat,potrivit unor surse judiciare, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public. Informatia reiese din rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

inca o VESTE TRISTA: Managerul uneia dintre CELE MAI CELEBRE TRUPE din lume a murit. Fanii sunt socati(FOTO)

Tragedie in lumea muzicii. Managerul trupei Maroon 5 a murit la varsta de 40 de ani, in urma unui infarct, informeaza Billboard. com. Jordan Feldstein, care este fratele actorului.

Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

Sportul nu are doar dimensiunea care tine de agrement si buna dispozitie. Pentru rezultatele excelent obtinute, liderii mondiali la sfarsit de an au fost premiati corespunzator. Toti sportivii de top di.

Care sunt cele mai frumoase locuri din lume. Istoria gradinei spectaculoase care se afla pe prima pozitie in clasament

Un top al celor mai frumoase locuri din lume a fost realizat in 2017 de portalul cntraveler. com. Clasamenul reuneste locuri care-ti taie rasuflarea prin aspectul unic si care par desprinse din tablouri. Locurile adunate in top sunt considerate adevarate minuni ale naturii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )