Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel putin 12 morti si trei disparuti in Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 12 morti si trei disparuti in Marea Neagra

Cel putin 12 persoane au murit, iar trei au fost date disparute dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut in Marea Neagra de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, relateaza The Assocuated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Tragedie in Rusia: Cel putin 14 morti dupa ce un autobuz a cazut in mare in sudul tarii

Ministerul pentru Situatii de Urgenta rus a anuntat vineri ca cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta muncitori a cazut in mare in sudul Rusiei, relateaza agentia de.

Rusia: cel putin 16 morti dupa ce un autobuz cu muncitori a cazut in mare, in apropiere de Crimeea

Cel putin 16 persoane au murit dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, potrivit The Associated Press.

Fenomen spectaculos la Marea Neagra. Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO)

Fenomen uluitor la Marea Neagra. Oamenii din orasul rus Soci au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand s-au pe cer. Doua trombe au atras atentia tocmai prin forma sa ciudata, dupa cum arata si.

Distrugatorul USS Porter participa la exercitii militare pe Marea Neagra

Exercitii militare romano-americane vor avea loc pe Marea Neagra in perioada urmatoare. Un distrugator american a ajuns in Portul Constanta, marti, 22 august.

Emigrantii ilegali iau cu asalt frontierele Romaniei. De ce este Marea Neagra calcaiul lui Ahile al Europei

Alerta la frontiere! Refugiatii au luat cu asalt granitele Romaniei, in speranta ca pot ajunge in Vestul Europei. Descurajati de gardurile ridicate la frontiera sarbo-maghiara, imigrantii cauta rute alternative. Calcaiul lui Ahile ar putea fi Marea Neagra, atrag atentia specialistii, mai ales ca refugiatii au inceput deja sa incerce aceasta ruta.

Imigrantii ilegali iau cu asalt frontierele Romaniei. De ce este Marea Neagra calcaiul lui Ahile al Europei

Alerta la frontiere! Refugiatii au luat cu asalt granitele Romaniei, in speranta ca pot ajunge in Vestul Europei. Descurajati de gardurile ridicate la frontiera sarbo-maghiara, imigrantii cauta rute alternative. Calcaiul lui Ahile ar putea fi Marea Neagra, atrag atentia specialistii, mai ales ca refugiatii au inceput deja sa incerce aceasta ruta.

Guvernul vrea sa interzica majorarea redeventelor pentru companiile petroliere ce detin concesiuni offshore in Marea Neagra

Un nou proiect de lege redactat la nivelul Guvernului prevede ca toate companiile petroliere care detin concesiuni de titei si gaze offshore in Romania, in Marea Neagra, aflate in derulare,.

Profit.ro: Guvernul vrea sa interzica majorarea redeventelor pentru companiile petroliere ce detin concesiuni offshore in Marea Neagra

Companiile petroliere care detin concesiuni de titei si gaze offshore in Romania, in Marea Neagra, aflate in derulare, vor avea acelasi regim de redevente valabil la data semnarii acordurilor petroliere de concesiune, pe toata perioada derularii acestora, stabileste un proiect de lege redactat la nivelul Guvernului si obtinut de publicatia Profit. ro.

A crescut numarul refugiatilor care ajung in Romania. Marea Neagra si nord-vestul tarii, principalele porti de intrare

Numarul migrantilor care au incercat sa treaca ilegal frontierele Romaniei din ianuarie pana in prezent a depasit cu circa 80% numarul total al migrantilor prinsi la granita anul trecut, potrivit informatiilor furnizate de Politia de Frontiera. Cele mai multe cazuri de trecere ilegala a frontierei de catre migranti au fost inregistrate in zona de nord-vest a tarii. Un numar semnificativ de migranti ilegali a fost inregistrat insa si in judetul Constanta, fapt care generat ingrijorari in spatiul public cu privire la o posibila ruta alternativa a traficatilor de migranti care ar trece prin Marea Neagra.

Cel putin sapte persoane au murit si cateva zeci sunt date disparute, dupa ce un vas s-a scufundat in Brazilia

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia, au anuntat autoritatile locale, citate de RTP, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )