Libnet.ro
UNICEF

23:01

Tragedie in Rusia: Cel putin 14 morti dupa ce un autobuz a cazut in mare in sudul tarii

Antena3 Antena3,
Tragedie in Rusia: Cel putin 14 morti dupa ce un autobuz a cazut in mare in sudul tarii

Ministerul pentru Situatii de Urgenta rus a anuntat vineri ca cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta muncitori a cazut in mare in sudul Rusiei, relateaza agentia de. continuă pe Antena3

Rusia: cel putin 16 morti dupa ce un autobuz cu muncitori a cazut in mare, in apropiere de Crimeea

Cel putin 16 persoane au murit dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, potrivit The Associated Press.

Cel putin 12 morti si trei disparuti in Marea Neagra

Cel putin 12 persoane au murit, iar trei au fost date disparute dupa ce un autobuz la bordul caruia se aflau lucratori in constructii a cazut in Marea Neagra de pe un dig, in sudul Rusiei, anunta Comitetul rus de ancheta, relateaza The Assocuated Press.

Accident feroviar in India. Cel putin 42 de victime, dupa ce un tren a lovit un camion

Cel putin 42 de persoane au fost ranite miercuri in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, la numai cateva zile dupa un accident similar care a avut loc in aceeasi regiune si s-a soldat.

Accident groaznic in Rusia: Zeci de morti dupa ce un autobuz cu pasageri a cazut in mare (VIDEO)

Un autobuz cu calatori a cazut in Marea Neagra,in regiunea Krasnodar din Rusia de la patru metri inaltime, 14 persoane pierzandu-si viata in accident, potrivit Timpul. Doar.

Zeci de morti, dupa scufundarea unui feribot care transporta 129 de pasageri. Tragedia a avut loc in Brazilia

Un feribot care transporta 129 de pasageri s-a scufundat joi in statul brazilian Bahia, cel putin 22 de persoane pierzandu-si vietile, relateaza presa braziliana, citata de site-ul agentiei.

Cel putin sapte persoane au murit si cateva zeci sunt date disparute, dupa ce un vas s-a scufundat in Brazilia

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vas care transporta 70 de pasageri s-a scufundat in Brazilia, au anuntat autoritatile locale, citate de RTP, scrie News. ro.

Cel putin 81 de raniti intr-un nou accident feroviar

Cel putin 81 de persoane au fost ranite miercuri in urma deraierii unui tren in nordul Indiei, la numai cateva zile dupa un accident similar produs in aceeasi regiune si soldat cu peste 20 de.

Accident de tren in Philadelphia: Cel putin 33 de persoane au fost ranite

Cel putin 33 de persoane au fost ranite in noaptea de luni spre marti dupa un accident de tren produs in Philadelphia, in statul american Pennsylvania, informeaza RT. Un tren de mare viteza a.

VIDEO UPDATE India: Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 200 au fost ranite, in timpul protestelor izbucnite de sustinatorii unui guru condamnat pentru viol

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 200 de persoane au fost ranite in timpul unor proteste violente izbucnite in India vineri, dupa ce o instanta a condamnat un guru pentru violarea a doua femei, infuriind mii de sustinatori care au spus ca este nevinovat, au declarat politia si avocatii, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )