Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin 15 pompieri au fost arestati dupa ce au provocat incendii pentru indemnizatie

Antena3 Antena3,
Cel putin 15 pompieri au fost arestati dupa ce au provocat incendii pentru indemnizatie

Cel putin 15 pompieri voluntari, suspectati ca ar fi aprins incendii pentru a primi indemnizatiile de interventie, au fost arestati in Sicilia. Pompierii au provocat incendiisi au simulat apeluri. continuă pe Antena3

Sicilia: 15 pompieri voluntari, arestati pentru ca provocau incendii pentru a le stinge si a primi indemnizatii

Cincisprezece pompieri voluntari au fost arestati si sunt suspectati ca au provocat incendii in Sicilia, pentru a primi indemnizatiile de interventie, a anuntat luni politia din Ragusa sudul Italiei), relateaza RTBF, citat de News. ro.

Cincisprezece pompieri italieni, arestati dupa ce ar fi pornit incendii pentru a fi platiti pentru stingerea lor

Cincisprezece pompieri voluntari au fost arestati si sunt suspectati ca au provocat incendii in Sicilia, pentru a primi indemnizatiile de interventie, a anuntat luni politia din Ragusa sudul Italiei), relateaza RTBF.

Cel putin 22 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut loc.

Cel putin 34 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 34de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut.

Atac cu bomba in Pakistan. Cel putin 22 de oameni au fost raniti

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba care s-a desfasurat luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, a anuntat un membru al Guvernului. Pana la acest mom.

Atac armat intr-o biserica din Nigeria. Cel putin 11 oameni au fost ucisi

Cel putin 11 persoane au decedat, iar alti 18 oameni au fost raniti, in urma unui atac armat intr-o biserica din sudul Nigeriei.

Accident in lant pe autostrada A2: Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit. Traficul a revenit la normal

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, iar traficul pe sensul catre Bucuresti a fost oprit, la kilometrul 13, in dreptul localitatii Glina, informeaza Centrul Infotrafic.

Accident in lant pe autostrada A2: Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit. Traficul este deviat pe A2, pe sensul spre Bucuresti

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, iar traficul pe sensul catre Bucuresti a fost oprit, la kilometrul 13, in dreptul localitatii Glina, informeaza Centrul Infotrafic.

Atac cu bomba in orasul pakistanez Lahore / Cel putin 22 de oameni raniti

In urma unui atac cu bomba care a avut loc luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit unui membru al guvernului, noteaza Reuters.

Afganistan: Cel putin 50 de civili au fost omorati de luptatorii retelei teroriste Stat Islamic

Aproximativ 50 de civili au fost ucisi duminica de catre militanti islamisti in provincia afgana Sar-e Pul, conform datelor emise de autoritatile locale. Conform autoritatilor afgane, un punct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )