Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cel putin 22 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel putin 22 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut loc. continuă pe Antena3

Atac cu bomba in Pakistan. Cel putin 22 de oameni au fost raniti

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba care s-a desfasurat luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, a anuntat un membru al Guvernului. Pana la acest mom.

Atac cu bomba in orasul pakistanez Lahore / Cel putin 22 de oameni raniti

In urma unui atac cu bomba care a avut loc luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit unui membru al guvernului, noteaza Reuters.

Cel putin 34 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 34de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut.

Atac armat intr-o biserica din Nigeria. Cel putin 11 oameni au fost ucisi

Cel putin 11 persoane au decedat, iar alti 18 oameni au fost raniti, in urma unui atac armat intr-o biserica din sudul Nigeriei.

Ampla operatiune a fortelor de ordine braziliene, impotriva bandelor armate. Cel putin doua persoane au murit

Cel putin doua persoane au murit, in Rio de Janeiro, in urma unei vaste operatiuni la care au participat mii de militari si politisti brazilieni, ajutati de elicoptere, impotriva bandelor armate.

Cel putin 15 pompieri au fost arestati dupa ce au provocat incendii pentru indemnizatie

Cel putin 15 pompieri voluntari, suspectati ca ar fi aprins incendii pentru a primi indemnizatiile de interventie, au fost arestati in Sicilia. Pompierii au provocat incendiisi au simulat apeluri.

Un autoturism s-a ciocnit cu un autocar in judetul Giurgiu. Patru oameni sunt raniti. Un copil este in stare grava

Patru persoane au fost ranite si transportate la spital in urma unui accident care a avut loc, luni dimineata, pe Drumul National 6, in zona localitatii Ghimpati, din Giurgiu.

Atentat impotriva NATO, in Afganistan. Cel putin trei morti si treisprezece raniti

Atacul sinucigas comis joi in Afganistan impotriva unui convoi al coalitiei internationale conduse de NATO s-a soldat cu moartea unui soldat georgian si a doi civili afgani si cu ranirea a treisprezece.

Accident rutier in zona orasului Amara. Un barbat si o femeie au fost raniti

Un accident rutier s-a petrecut in aceasta amiaza in zona popasului Perla, din orasul Amara. in urma evenimentului rutier, un barbat si o femeie, ambii in varsta de aproximativ 60 de ani, au fost raniti si transportati la spital.

Accident in lant pe autostrada A2: Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit. Traficul a revenit la normal

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, iar traficul pe sensul catre Bucuresti a fost oprit, la kilometrul 13, in dreptul localitatii Glina, informeaza Centrul Infotrafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )