Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

B1 B1,
Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada. continuă pe B1

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Val de atentate la Bagdad. Cel putin 35 de morti si peste 100 de raniti

Cel putin 35 de persoane au fost ucise duminica intr-o serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana care au vizat in special cartiere siite din Bagdad, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

UPDATE: ALERTA! Atac armat in sudul Germaniei. Cel putin doua persoane au fost ucise, atacatorul a fost arestat

UPDATE: Fortele de politie din orasul invecinat Nuremberg au anuntat ca autoritatile au cautat o masina decapotabila marca Mercedes de culoare argintie si au avertizat cetatenii ca soferul ar putea fi.

ATAC armat in Germania, cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat, vineri, in apropiere de orasul Ansbach sud), anunta politia germana.

Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Cel putin doi morti in Rusia, in urma surparii acoperisului unui centru de antrenament militar

Cel putin doua persoane au murit, dupa ce acoperisul unui centru de antrenament militar s-a prabusit duminica seara, la Omsk, in timp ce in cladire se aflau 37 de persoane, relateaza postul Russia Today, citat de agentia Mediafax.

ATAC ARMAT la doua hoteluri din Mogadishu. Cel putin trei oameni au fost ucisi

Cel putin trei oameni au fost ucisi intr-un atac armat care a vizat doua hoteluri din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza autoritatile somaleze, citate de AP si Yahoo! News. Suspectii, despre care se crede.

in unele tari, bronzul provoaca mai multe decese decat accidentele rutiere. De ce este periculoasa expunerea excesiva la soare

Conform statisticilor, in anul 2012 numarul deceselor provocate de cancerul de piele a fost mult mai mare decat al victimelor moarte in accidente rutiere. Aceste cifre au fost inregistrate in mai multe tari, iar numarul cazurilor de melanom este in continua crestere.

Mai multe comploturi teroriste ale organizatiei Statul Islamic de Ziua Independentei, dejucate de FBI

Biroul Federal de Investigatii FBI) a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, a anuntat joi directorul FBI, James.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )