Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

România Liberă România Liberă,
Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei. continuă pe România Liberă

Un mort si patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte patru ranite sambata dimineata, intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, dupa ce explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Cel putin patru milioane de persoane au plecat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, arata un raport intocmit de inatul Comisariat ONU pentru.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo: cel putin un mort si patru raniti

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite in urma unei explozii cu bomba la Consulatul Italiei din Cairo, intr-un atac cu o masina-capcana, potrivit BBC News Online.

ATAC ARMAT la doua hoteluri din Mogadishu. Cel putin trei oameni au fost ucisi

Cel putin trei oameni au fost ucisi intr-un atac armat care a vizat doua hoteluri din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza autoritatile somaleze, citate de AP si Yahoo! News. Suspectii, despre care se crede.

Cel putin 28 de morti, dupa bombardamente in orasul sirian Al-Bab

Cel putin 28 de persoane, majoritatea civili, au fost ucise sambata dimineata in bombardamente ale fortelor militare ale regimului Assad asupra Al-Bab, oras sirian aflat sub controlul gruparii Statul Islamic, in provincia Alep, informeaza AFP.

Dragnea: E normal sa fim ingrijorati de ceea ce se intampla in Grecia, dar cred ca cel putin la fel de mult ar trebui sa ne intereseze ce se intampla in Republica Moldova, sora noastra

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca Romania ar trebui sa fie cel putin la fel de interesanta ce se intampla in Republica Moldova pe cat e de interesata de soarta Greciei. Liderul PSD este de parere ca.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei. Explozia a fost.

Egipt: O masina-capcana a EXPLODAT in fata Consulatului Italiei

Cel putin patru persoane au fost ranite, sambata dimineata, intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo,, relateaza BBC News online, conform Mediafax.

UPDATE: ALERTA! Atac armat in sudul Germaniei. Cel putin doua persoane au fost ucise, atacatorul a fost arestat

UPDATE: Fortele de politie din orasul invecinat Nuremberg au anuntat ca autoritatile au cautat o masina decapotabila marca Mercedes de culoare argintie si au avertizat cetatenii ca soferul ar putea fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )