Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 41 de persoane au fost ucise, in Pakistan, intr-un atac asupra unui autobuz

B1 B1,
Cel putin 41 de persoane au fost ucise, in Pakistan, intr-un atac asupra unui autobuz

Mai multi indivizi inarmati au atacat miercuri un autobuz in orasul Karachi din sudul Pakistanului, cel putin 41 de persoane fiind ucise in urma atentatului, informeaza AFP. Autobuzul, in care se aflau. continuă pe B1

Incident armat in Elvetia, soldat cu moartea a cel putin cinci persoane

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in noaptea de sambata in nordul Elvetiei, informeaza presa elevetiana, citata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc in.

Atac sangeros comis impotriva ismailitilor pakistanezi. Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise astazi la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre persoane necunoscute, care se deplasau in trafic pe motociclete, relateaza.

Atac ARMAT in Pakistan: Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise, miercuri, la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre motociclisti, a anuntat politia, informeaza Mediafax.

Cel putin 23 de morti dupa caderea unui autobuz intr-o prapastie, in India

Un autobuz in care erau zeci de oameni a cazut intr-o prapastie, in regiunea himalayana Kashmirul indian, cel putin 23 de oameni murind in accident, informeaza AP.

Filipine. Cel putin 31 de oameni au murit intr-o fabrica de mase plastice din Manilla

Cel putin 31 de muncitori si-au pierdut viata si alte zeci au fost raniti, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica de mase plastice din suburbiile capitalei filipineze, relateaza Reuters,.

Incident ARMAT in Elvetia. Cinci persoane au fost UCISE

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in cursul noptii de sambata spre duminica in nordul Elvetiei, informeaza presa elvetiana, conform Mediafax. Potrivit publicatiei Basler.

Tornada face ravagii in Texas. Cel putin 26 de persoane au fost ranite in timpul furtunii

Cel putin 26 de persoane au fost ranite de o furtuna in orasul Van, din statul american Texas, unde s-au inregistrat pagube importante si a fost emisa o avertizare de tornada, au declarat oficiali americani, citati de CNN, informeaza Mediafax.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri,.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa un accident feroviar in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren Amtrak in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )