Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Antena3 Antena3,
Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri,. continuă pe Antena3

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren Amtrak in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa un accident feroviar in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

UPDATE. Cel putin sapte morti si 200 de raniti dupa deraierea unui tren in Philadelphia

Alte doua persoane au murit, in urma deraierii trenului Amtrak, marti seara, a confirmat politia, conform Sky News. De asemenea peste 200 de persoane au fost ranite grav in urma accidentului.

Bilantul tragic al unui nou cutremur in Nepal: cel putin 25 morti si sute de raniti

Cutremurul puternic care a avut loc marti in Nepal s-a soldat cu cel putin 25 de morti, dintre care cinci in India si unul in Tibet, si aproximativ 1. 000 de raniti, iar cladiri afectate de seismul devastator de acum mai putin de trei saptamani s-au.

Incident armat in Elvetia, soldat cu moartea a cel putin cinci persoane

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in noaptea de sambata in nordul Elvetiei, informeaza presa elevetiana, citata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc in.

Cel putin trei morti intr-o explozie la o fabrica de artificii din Italia

Cel putin trei oameni au murit, iar alti patru au fost raniti intr-o explozie produsa miercuri intr-o fabrica de artificii din sudul Italiei, informeaza site-ul agentiei ANSA.

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin patru morti si peste 1.000 de raniti

Un nou cutremur a avut loc azi in Nepal, la doar cateva saptamani dupa seismul devastator care a ucis peste 8. 000 de persoane si a distrus sau avariat sute de mii de cladiri. Magnitudinea preliminara a cutremuru.

Cel putin 23 de morti dupa caderea unui autobuz intr-o prapastie, in India

Un autobuz in care erau zeci de oameni a cazut intr-o prapastie, in regiunea himalayana Kashmirul indian, cel putin 23 de oameni murind in accident, informeaza AP.

Philadelphia: Cinci oameni au murit si 50 au fost raniti dupa ce un tren a deraiat

Un tren de pasageri Amtrak ce transporta aproximativ 238 de persoane a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri. Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite,.

Un nou CUTREMUR puternic a lovit Nepal. Bilantul TRAGEDIEI: cel putin 57 de morti si peste 1.100 de raniti

Update 20. 30- Ultimul cutremur inregistrat marti in Nepal, cu o magnitudine de 7,3 grade, a facut cel putin 57 de morti si 1. 129 de raniti, in majoritate in cartierul Dolakha, din nord-vestul capitalei K.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )