Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atac ARMAT in Pakistan: Cel putin 43 de persoane au fost ucise

România Liberă România Liberă,
Atac ARMAT in Pakistan: Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise, miercuri, la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre motociclisti, a anuntat politia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Atac sangeros comis impotriva ismailitilor pakistanezi. Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise astazi la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre persoane necunoscute, care se deplasau in trafic pe motociclete, relateaza.

Incident armat in Elvetia, soldat cu moartea a cel putin cinci persoane

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in noaptea de sambata in nordul Elvetiei, informeaza presa elevetiana, citata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc in.

Cel putin 41 de persoane au fost ucise, in Pakistan, intr-un atac asupra unui autobuz

Mai multi indivizi inarmati au atacat miercuri un autobuz in orasul Karachi din sudul Pakistanului, cel putin 41 de persoane fiind ucise in urma atentatului, informeaza AFP. Autobuzul, in care se aflau.

Tornada face ravagii in Texas. Cel putin 26 de persoane au fost ranite in timpul furtunii

Cel putin 26 de persoane au fost ranite de o furtuna in orasul Van, din statul american Texas, unde s-au inregistrat pagube importante si a fost emisa o avertizare de tornada, au declarat oficiali americani, citati de CNN, informeaza Mediafax.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri,.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa un accident feroviar in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren Amtrak in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

Siria: Cel putin 72 de persoane au murit in urma luptelor purtate in jurul unui spital din nord-vestul tarii

Cel putin 72 si-au pierdut viata in luptele care a avut loc duminica in jurul spitalului din Jisr al-Choughour, in nord-vestul Siriei, a anuntat luni Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de.

Elvetia: Cinci morti dupa un atac armat

Un atac armat ce a avut loc intr-un orasel elvetian a condus la moartea a cinci persoane. Locuitorii din Wuerelingen au auzit focuri de arma in noaptea de sambata spre duminica, solicitand interventia fortelor de ordine, anunta politia federala.

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin 35 de morti si peste 1.000 de raniti

Un nou seismic puternic de 7. 3 pe Richter a lovit Nepalul si a lasat in urma prapad. Cel putin 35 de oameni au murit si alti 1. 100 au fost raniti dar bilantul se modifica de la o ora la alta. Undele de soc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )