Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel putin 23 de morti dupa caderea unui autobuz intr-o prapastie, in India

Adevărul Adevărul,
Cel putin 23 de morti dupa caderea unui autobuz intr-o prapastie, in India

Un autobuz in care erau zeci de oameni a cazut intr-o prapastie, in regiunea himalayana Kashmirul indian, cel putin 23 de oameni murind in accident, informeaza AP. continuă pe Adevărul

India: Cel putin 23 de morti dupa caderea unui autobuz intr-o prapastie

Un autobuz in care erau zeci de oameni a cazut intr-o prapastie, in regiunea himalayana Kashmirul indian, cel putin 23 de oameni murind in accident, relateaza Mediafax.

Tragedie in India: Cel putin 23 de morti dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie

Un autobuz in care erau zeci de oameni a cazut intr-o prapastie, in regiunea himalayana Kashmirul indian, cel putin 23 de oameni murind in accident, informeaza AP. Soferul a pierdut controlul intr-o curba,.

Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada, in SUA

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News. Avionul, de tip Pipe.

Irak: cel putin 49 de morti dupa ce Statul Islamic a atacat o inchisoare

Cel putin 49 de oameni au murit sambata dupa ce combatanti ai gruparii Statul Islamic SI) au atacat o inchisoare din nordul Irakului pentru a elibera detinuti care au legaturi cu jihadistii.

Siria: Cel putin 72 de persoane au murit in urma luptelor purtate in jurul unui spital din nord-vestul tarii

Cel putin 72 si-au pierdut viata in luptele care a avut loc duminica in jurul spitalului din Jisr al-Choughour, in nord-vestul Siriei, a anuntat luni Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de.

Incident armat in Elvetia, soldat cu moartea a cel putin cinci persoane

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in noaptea de sambata in nordul Elvetiei, informeaza presa elevetiana, citata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc in.

Tornada face ravagii in Texas. Cel putin 26 de persoane au fost ranite in timpul furtunii

Cel putin 26 de persoane au fost ranite de o furtuna in orasul Van, din statul american Texas, unde s-au inregistrat pagube importante si a fost emisa o avertizare de tornada, au declarat oficiali americani, citati de CNN, informeaza Mediafax.

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

Piata locala de caramida va creste cu cel putin 13-15%, in 2015

Piata locala de caramida va inregistra o crestere de cel putin 13-15%, in acest an, ne-a declarat Liviu Stoleru, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al Cemacon.

SUA: Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )