Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 46 de persoane au fost ranite in confruntarile dintre palestinieni si politie

Adevărul Adevărul,
Cel putin 46 de persoane au fost ranite in confruntarile dintre palestinieni si politie

Cel putin 46 de persoane au fost ranite joi, pe Esplanada Moscheilor si in jur, in confruntari dintre palestinieni si fortele de politie israeliene. Incidentele au avut loc in conditiile in care mii de credinciosi au intrat in zona, dupa doua saptamani de complot, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Atac cu drujba in Elvetia. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au fost ranite, doua dintre ele grav in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce un barbat inarmat cu o drujba a intrat in multime, a anuntat politia elvetiana.

Atac cu drujba in nordul Elvetiei. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat luni politia, relateaza BBC News.

Accident grav pe o autostrada din Franta. Cel putin 17 persoane, intre care si detinuti, ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava, ca urmare a unui accident care a avut loc, joi, pe o autostrada din Franta, informeaza autoritatile regionale.

Tragedie pe mare: Cel putin zece persoane au murit, iar alte cateva zeci sunt date disparute

O salupa s-a rasturnat marti in largul insulei indoneziene Borneo, cel putin zece persoane pierzandu-si viata, iar alte cateva zeci fiind date disparute, informeaza Reuters. Potrivit.

Nou atentat in Afganistan. Cel putin opt persoane au murit

Cel putin zece persoane si-au pierdut viata in explozia unui vehicul capcana luni dimineata intr-un cartier majoritar siit din partea de vest a capitalei afgane Kabul, potrivit unui responsabil al.

Patru persoane au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit pe DN 2, in judetul Ialomita

Patru persoane au fost ranite, luni, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe drumul national 2 in judetul Ialomita, intre localitatile Cosereni si Movilita, doua dintre victime fiind scoase din masina de echipajele de descarcerare. O persoana este transportata la un spital din Bucuresti, restul la Urziceni, relateaza News. ro.

5 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. in zona traficul este blocat

La aceasta ora, pe DN2A, intre localitatile Movilita si Cosereni, circulatia este blocata din cauza unui accident rutier. 5 persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO + VIDEO. Atentat sinucigas la Kabul. Cel putin 35 de persoane au murit, peste 40 au fost ranite

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 42 au fost ranite, duminica, intr-un atac sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din Kabul.

FOTO + VIDEO. Atentat sinucigas la Kabul. Cel putin 24 de persoane au murit, peste 40 au fost ranite

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 42 au fost ranite, duminica, intr-un atac sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din Kabul.

Nou atentat in Afganistan. Cel putin 24 de persoane au murit

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata, iar 42 au fost ranite in explozia unui vehicul capcana intr-un cartier din vestul capitalei afgane Kabul, luni dimineata, in apropierea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )