Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel putin 50 de militari au fost ucisi intr-un atac sinucigas in Yemen

România Liberă România Liberă,
Cel putin 50 de militari au fost ucisi intr-un atac sinucigas in Yemen

Cel putin 50 de militari au murit si alti peste 40 au fost raniti intr-un atentat sinucigas care a avut loc duminica dimineata la Aden, al doilea oras ca marime din Yemen, situat in sud, au precizat responsabili militari si surse medicale, relateaza CNN. ISIS a revendicat atentatul printr-o postare pe Twitter. continuă pe România Liberă

Un alt atac in Turcia: cel putin 13 militari ucisi si alti 48 raniti la Kayseri

Armata turca a anuntat ca 13 militari au fost ucisi, iar alti 48 de militari au fost raniti in atentatul cu masina-capcana de sambata dimineata din orasul Kayseri, in centrul Anatoliei, relateaza The Associated Press. Un autobuz la bordul caruia se.

Un atac sinucigas comis in Yemen s-a soldat cu moartea a cel putin 49 de militari

Un atacator sinucigas a ucis duminica cel putin 49 de militari si a ranit alti aproximativ 50 in portul yemenit Aden sud), relateaza AFP si BBC News, citate de News. ro.

Atac armat in sudul Iordaniei: 4 politisti, o turista canadiana si doi civili iordanieni, omorati. Atacatorii s-au refugiat in castelul cruciat Kerak, aflat acum sub asediul politiei. Turisti blocati in castel

Cel putin 7 persoane au fost omorate si mai multe persoane au fost ranite intr-un atac comis duminica de catre barbati inarmati in orasul Karak din sudul Iordaniei, au declarat surse din serviciul de securitate pentru Reuters. Sursele au mai precizat ca o femeie de origine canadiana a fost omorata in schimbul de focuri cu politia si se crede ca mai multi turisti sunt blocati in castelul in care s-au refugiat atacatorii si care se afla acum sub asediul fortelor politiei. Ora 18:03 Se inregistreaza la ora actuala cel putin 7 morti: 4 politisti, 2 civili iordanieni si o turista canadiana, potrivit AFP.

Atac sinucigas in Yemen. Carnagiul a ucis cel putin 41 de oameni

Cel putin 41 de militari au murit si multi altii au fost raniti in urma unui atac sinucigas care a avut loc in orasul Aden, din sudul Yemenului .

SUA: 55 de masini, implicate intr-un accident in lant. Cel putin doi oameni au murit si 15 au fost raniti (VIDEO)

Cel putin doua persoane au mutit, iar alte 15 au fost ranite intr-un accident in lant produs pe o sosea din Statele Unite, in apropiere de Baltimore, informeaza cbslocal. com. 55 de.

Rusia a arestat sase persoane acuzate ca sunt membri ISIS si ca planuiau atentate. Cel putin un suspect provine din Republica Moldova

Mai multe atentate puse la cale in Rusia de militanti afiliati gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au fost dejucate iar sase persoane au fost arestate joi la Moscova si Samara pe Volga), au anuntat serviciile ruse de securitate, FSB.

Trei romani sunt acuzati in SUA de o frauda cibernetica de cel putin patru milioane de dolari

Autoritatile americane au pus sub acuzare trei romani intr-un caz de frauda cibernetica care s-ar fi ridicat la cel putin 4 milioane de dolari si ar fi infectat cel putin 60. 000 de computere.

Analist politic: Cel putin 10 parlamentari trec in tabara PSD

Cel putin 10 parlamentari si-au dat pana acum acordul pentru a trece la PSD, sustine seful Avangarde, Marius Pieleanu. Asta inseamna ca social-democratii ar putea ajunge sa detina.

Politia Romana, despre operatiunea Foc de Artificii: Peste 700 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate intr-o saptamana

Peste 700 de kilograme de articole pirotehnice, in valoare de peste 35. 000 de lei, au fost confiscate de politisti intr-o saptamana, in cadrul actiunii Foc de Artificii.

Sase romani au fost raniti intr-un accident rutier in Austria. Doi sunt in stare grava

Sase cetateni romani au fost raniti joi intr-un accident rutier produs in Austria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )