Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel putin cinci persoane au murit in urma prabusirii unui avion usor in statul american Illinois

B1 B1,
Cel putin cinci persoane au murit in urma prabusirii unui avion usor in statul american Illinois

Cinci persoane au murit in urma unui accident aviatic in statul american Illinois, din cauza cetii, informeaza Daily News. Avionul usor de de tip Cessna 414 avea la bord cinci persoane care se intorceau de la un. continuă pe B1

Tragedie aviatica in SUA. Cel putin cinci persoane au murit in urma prabusirii unui avion usor in statul american Illinois

Cinci persoane au murit in urma unui accident aviatic in statul american Illinois, din cauza cetii, informeaza Daily News. Avionul usor de de tip Cessna 414 avea la bord cinci persoane care se intorceau de la un.

Un avion usor s-a prabusit in statul american Illinois. Cel putin cinci persoane au murit

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit in statul american Illinois, anunta surse citate de site-ul ziarului USA Today. Avionul de tip Cessna 414 avea la bord cinci .

Tragedie aviatica in SUA. Cinci persoane au murit la bordul unui avion

Cinci persoane au murit in urma unui accident aviatic in statul american Illinois, din cauza cetii, informeaza Daily News, potrivit Stiripesurse. Avionul usor de de tip Cessna 414 avea la bord cinci persoane care.

Un avion usor s-a prabusit in statul american Illinois. Sapte persoane au murit

UPDATE- Sapte persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit marti in statul american Illinois, anunta autoritatile americane, citate de Associated Press. Stirea initiala:Cel putin cinci persoane au.

Yemen: Cel putin 53 de morti in confruntarile din orasul Aden

Cel putin 53 de persoane, intre care 17 civili, si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore in luptele din orasul Aden sudul Yemenului) dintre rebelii siiti si sustinatori ai sefului statului yemenit,.

Cinci persoane, arestate in legatura cu atacul terorist de la o universitate din Kenya

Politia kenyana a arestat cinci persoane suspectate de implicare in comiterea atacului terorist de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, soldat cu 147 de morti, a anuntat vineri ministrul kenyan de Interne, Joseph Nkaissery, relateaza CNN.

Bataie intre clanuri pe strazile din sectorul 2 al Capitalei: Cinci persoane au fost ranite in conflict

Bataie pe strazile cartierului Tei Toboc din sectorul 2 al Capitalei. Cinci persoane au ajuns duminica la spital dupa ce au fost ranite intr-o altercatie izbucnita, potrivit politistilor, de la un barbat care.

Bataie intre clanuri pe strazile din sectorul 2 al Capitalei: Cinci persoane au fost ranite in conflict (VIDEO)

Bataie pe strazile cartierului Tei Toboc din sectorul 2 al Capitalei. Cinci persoane au ajuns duminica la spital dupa ce au fost ranite intr-o altercatie izbucnita, potrivit politistilor, de la un barbat care.

Inundatii in Chile: Cel putin 25 de morti si 125 de disparuti

Bilantul victimelor inundatiilor si alunecarilor de teren produse in nordul Chile s-a agravat sambata, indicand cel putin 25 de morti, 125 de disparuti si 30. 000 de sinistrati, relateaza AFP.

SUA. Mai multe persoane au fost ranite in urma prabusirii acoperisului unei biserici, in timpul slujbei de Paste

Mai multe persoane au fost ranite in nordul statului american New Jersey nord-est), unde acoperisul unei biserici s-a prabusit duminica, in timpul slujbei de Paste, anunta autoritatile, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )