Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cinci persoane, arestate in legatura cu atacul terorist de la o universitate din Kenya

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane, arestate in legatura cu atacul terorist de la o universitate din Kenya

Politia kenyana a arestat cinci persoane suspectate de implicare in comiterea atacului terorist de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, soldat cu 147 de morti, a anuntat vineri ministrul kenyan de Interne, Joseph Nkaissery, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Primele arestari dupa atacul terorist de la o universitate din Kenya

Politia kenyana a arestat cinci persoane suspectate de implicare in comiterea atacului terorist de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, soldat cu 147 de morti .

UPDATE. Atac TERORIST la o universitate din Kenya. 147 de persoane au fost UCISE

UPDATE 22:20 -Cel putin 147 de persoane au fost ucise in atacul terorist, conform celui mai recent bilant, anuntat de agentia Novinite. 20- Cel putin 70 de studenti au fost ucisi, alti.

Cinci suspecti au fost arestati dupa atacul de la o universitate din Kenya, soldat cu 147 de MORTI

Politia kenyana a arestat cinci persoane suspectate de implicare in comiterea atacului terorist de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, soldat cu 147 de morti, a anuntat vineri ministrul kenyan de.

Atac terorist fara precedent intr-o universitate din Kenya. 147 de oameni au fost ucisi si alti 79, raniti

Cel mai sangeros atentat din istoria Kenyei din ultimii 16 ani s-a soldat cu 147 de morti si 79 de raniti. Atacul, dat la o universitate din estul tarii, a fost revendicat de teroristii care au comis masacrul de.

UPDATE Masacru la o universitate din Kenya atacata de militiile somaleze al Shabaab: Cel putin 70 de studenti au fost ucisi

Cel putin 70 de studenti au fost ucisi si 79 de persoane ranite in atacul impotriva universitatii kenyene din Garissa est) condus joi de islamisti ai militiilor al Shabaab, a anuntat ministrul de Interne, care a precizat ca in prezent are loc o operatiune de curatire, potrivit AFP.

Atac TERORIST la o universitate din Kenya. 70 de studenti UCISI si 80 raniti

Update 20. 21- Cel putin 70 de studenti au fost ucisi, alti 80 au fost raniti, iar aproximativ 500 au fost eliberati in urma atacului comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida,.

Cel putin doi oameni au murit intr-un atac armat la o Universitate din Kenya

Cel putin doi oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac armat la o Universitate din orasul Garissa din Kenya, situat la aproximativ 150 km de granita somaleza, informeaza AFP. Atacatorii au.

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi.

Cinci suspecti, arestati dupa atacul din campusul universitar

Actualizare 14:07 Islamistii somalezi ameninta cu noi atacuri sangeroase in Kenya Islamistii somalezi din gruparea al-Shabab afiliata al-Qaida) au amenintat, astazi, Kenya cu un razboi lung si cumplit si cu o noua baie de sange, la doua zile dupa ce au masacrat 148 de persoane intr-un campus universitar din Garissa, transmit Reuters si AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )