Libnet.ro
UNICEF

06:00

Yemen: Cel putin 53 de morti in confruntarile din orasul Aden

Antena3 Antena3,
Yemen: Cel putin 53 de morti in confruntarile din orasul Aden

Cel putin 53 de persoane, intre care 17 civili, si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore in luptele din orasul Aden sudul Yemenului) dintre rebelii siiti si sustinatori ai sefului statului yemenit,. continuă pe Antena3

Cel putin 18 morti in Peninsula Sinai, in atacuri revendicate de grupul terorist Stat Islamic

Cel putin 15 militari egipteni si trei civili au fost ucisi intr-o serie de atacuri comise in regiunea Sinai de militanti ai retelei teroriste Stat Islamic, relateaza Fox News. Mujahedinii au.

PENINSULA SINAI: Cel putin 18 morti in urma unor atacuri revendicate de Statul Islamic

Autoritatile egiptene au comunicat ca 15 militari au fost ucisi si 19 au fost raniti in orasul Zuweyid, situat Peninsula Sinai, in apropierea frontierei dintre Egipt si Fasia Gaza.

Inundatii in Chile: Cel putin 25 de morti si 125 de disparuti

Bilantul victimelor inundatiilor si alunecarilor de teren produse in nordul Chile s-a agravat sambata, indicand cel putin 25 de morti, 125 de disparuti si 30. 000 de sinistrati, relateaza AFP.

FOTO: CHINA ascunde cifrele SINISTRE. Cum arata cel mai PERICULOS traseu montan din lume, unde turistii MOR PE CAPETE

Desi nu se afla la o altitudine extrem de ridicata, cel mai periculos traseu montan din lume, supranumit Traseul mortii, strabate muntele Huashan din China.

FRANTA: Cel putin un roman se afla la bordul navei blocate in portul Brest

Cel putin un roman si alti sapte marinari din Honduras si Guatemala se afla la bordul unei nave carbo care este blocata de mai bine de o luna in portul francez Brest din cauza unui litigiu comercial intre o companie americana si un armator suedez.

Asediul asupra Universitatii Garissa din Kenya s-a incheiat: Cel putin 147 de persoane au fost ucise

Cel putin 147 de persoane au fost ucise joi in atacul armat impotriva Universitatii kenyene din Garissa est) comis de islamisti somalezi shebab, potrivit bilantului tansmis de Centrul national pentru gestionarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )