Libnet.ro
UNICEF

01:06

Inundatii in Chile: Cel putin 25 de morti si 125 de disparuti

România Liberă România Liberă,
Inundatii in Chile: Cel putin 25 de morti si 125 de disparuti

Bilantul victimelor inundatiilor si alunecarilor de teren produse in nordul Chile s-a agravat sambata, indicand cel putin 25 de morti, 125 de disparuti si 30. 000 de sinistrati, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Cel putin 54 de morti si 15 de disparuti in urma scufundarii unei nave de pescuit in Marea Ohotsk

Cel putin 54 de persoane au murit, iar alte 15 sunt date disparute in urma scufundarii unei nave de pescuit, joi, in largul coastelor Peninsulei Kamceatka, a anuntat agentia rusa Tass, in pagina electronica.

Cel putin 18 morti in Peninsula Sinai, in atacuri revendicate de grupul terorist Stat Islamic

Cel putin 15 militari egipteni si trei civili au fost ucisi intr-o serie de atacuri comise in regiunea Sinai de militanti ai retelei teroriste Stat Islamic, relateaza Fox News. Mujahedinii au.

PENINSULA SINAI: Cel putin 18 morti in urma unor atacuri revendicate de Statul Islamic

Autoritatile egiptene au comunicat ca 15 militari au fost ucisi si 19 au fost raniti in orasul Zuweyid, situat Peninsula Sinai, in apropierea frontierei dintre Egipt si Fasia Gaza.

Dezastru pe mare in Rusia. Cel putin 54 de oameni au murit, iar alti 15 sunt dati disparuti

Cel putin 54 de persoane au murit, iar alte 15 sunt date disparute in urma scufundarii unei nave de pescuit, joi, in largul coastelor Peninsulei Kamceatka, relateaza agentia rusa Tass, in pagina electronica. Am.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi, in mai putin de o saptamana

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, a anuntat UNICEF, informeaza Mediafax.

Masacru in Yemen. Cel putin 62 de copii au fost ucisi

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi in operatiunile militare declansate in urma cu aproximativ o saptamana

Cel putin 62 de copii au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti de la declansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, an urma cu mai.

FRANTA: Cel putin un roman se afla la bordul navei blocate in portul Brest

Cel putin un roman si alti sapte marinari din Honduras si Guatemala se afla la bordul unei nave carbo care este blocata de mai bine de o luna in portul francez Brest din cauza unui litigiu comercial intre o companie americana si un armator suedez.

Asediul asupra Universitatii Garissa din Kenya s-a incheiat: Cel putin 147 de persoane au fost ucise

Cel putin 147 de persoane au fost ucise joi in atacul armat impotriva Universitatii kenyene din Garissa est) comis de islamisti somalezi shebab, potrivit bilantului tansmis de Centrul national pentru gestionarea.

Masacru intr-un campus universitar din Kenya: Cel putin 147 de studenti au fost ucisi intr-un atac comis de gruparea Al-Shabaab

Cel putin 147 de studenti au fost ucisi, joi, in urma unui atac comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, intr-o universitate din nordul Kenyei, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )