Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Hotnews Hotnews,
 Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremut cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia.

UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

UPDATE Atac sinucigas cu bomba la o academie de politie din Somalia: 15 persoane au murit, 17 sunt ranite

Un atacator sinucigas cu bomba imbracat in uniforma de politie s-a aruncat in aer intr-o academie de politie din capitala somaleza Mogadishu, ucigand cel putin 15 membri ai fortelor de ordine, potrivit autoritatilor citate de Reuters. UPDATE 09:37 Pana acum au murit 15 persoane si au fost ranite alte 17, potrivit ultimelor informatii, oferite de un reprezentant al politiei.

Atac sinucigas cu bomba la o academie de politie din Somalia: 13 persoane au murit, 15 sunt ranite

Un atacator sinucigas cu bomba imbracat in uniforma de politie s-a aruncat in aer intr-o academie de politie din capitala somaleza Mogadishu, ucigand cel putin 13 membri ai fortelor de ordine, potrivit autoritatilor citate de Reuters.

ALERTA iN FRANTA! Cel putin patru copii au murit dupa ce un tren a lovit un autobuz scolar

Un tren s-a ciocnit cu un autobuz scolar in Milles, Franta, joi dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind ucise si sapte raniti grav in randul pasagerilor din autobuzul scolar. Exista,.

UPDATEBuzau: Sase parinti care isi asteptau copii, raniti de o poata daramata de masina directoarei scoliiO masina a intrat intr-un grup de persoane din fata unei scoli din Buzau: Cel putin cinci persoane sunt ranite, a fost activat planul rosu de interv

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copii.

Atac SINUCIGAS CU BOMBA la o academie de politie din Somalia: 13 persoane au murit, 15 sunt ranite

Un atacator sinucigas cu bomba imbracat in uniforma de politie s-a aruncat in aer intr-o academie de politie din capitala somaleza Mogadishu, ucigand cel putin 13 membri ai.

Doua persoane au murit si alte cateva au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, in Maastricht

Doua persoane au murit si alte cateva a fost ranite dupa ce au fost injunghiate de catre un individ in orasul olandez Maastricht, potrivit Politiei locale, a relatat agentia de stiri De.

Atac aerian in Yemen. Sunt cel putin 40 de morti si 90 de raniti

Cel putin 40 de persoane au fost ucisi, iar alte 90 au fost ranite, miercuri, in urma unui atac aerian al coalitiei conduse de Arabia Saudita asupra unei tabere militare a politiei din capitala Yemenului,.

Doua persoane ranite intr-un accident rutier pe autostrada Sibiu - Deva. Un TIR a lovit o masina care trasa marcaje rutiere

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri dimineata pe autostrada A1 Sebes-Deva, in zona Pianu. Din primele date, au fost implicate trei masini.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )