Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin noua morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni cu imigranti in Marea Mediterana

Antena3 Antena3,
Cel putin noua morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin noua imigranti nord-africani au murit inecati, iar alti 144 au fost salvati de autoritatile italiene dupa ce o ambarcatiune care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in sudul. continuă pe Antena3

Cel putini noua persoane au murit inecate dupa scufundarea unei ambarcatiuni in Marea Mediterana

Cel putin noua persoane au murit inecate, iar alte 144 au fost salvate de autoritatile italiene, dupa ce o ambarcatiune cu imigranti nord-africani care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in.

Cel putin 15 morti in urma incendiilor de vegetatie din sudul Siberiei

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in urma incendiilor care au cuprins zone cu vegetatie din sudul Siberiei, potrivit unui nou bilant anuntat luni de autoritatile locale, transmite AGERPRES. Un numar.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

Cel putin 15 morti in Siberia din cauza incendiilor de vegetatie

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in urma incendiilor care au cuprins zone cu vegetatie din sudul Siberiei, potrivit unui nou bilant anuntat luni de autoritatile locale, potrivit Agerpres.

Rusia: Cel putin 15 morti in urma incendiilor de vegetatie din sudul Siberiei

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in urma incendiilor care au cuprins zone cu vegetatie din sudul Siberiei, potrivit unui nou bilant anuntat luni de autoritatile locale, transmite Agerpres. Un.

Atac armat SI la ambasada Coreei de Sud din Tripoli: cel putin 2 morti

Ambasada Coreei de Sud in Tripoli, capitala Libiei, a fost atacata de un grup de islamisti parte a gruparii Stat Islamic SI) si cel putin doua persoane au fost ucise in timpul atacului armat, relateaza The Independent.

UPDATE Cel putin 33 de morti, in mare parte copii, intr-un accident de autocar in Maroc

UPDATE Cel putin 33 de persoane, in mare parte copii, au murit si vineri intr-o coliziune frontala intre un autocar care si un camion care transporta combustibil, in apropiere de Tan-Tan, in sudul Marocului, informeaza Reuters. In autocar se aflau elevi care se intorceau de la o competitie scolara sportiva.

Cel putin trei morti intr-un atac taliban care a vizat un convoi NATO in Afganistan

Un convoi militar al NATO a fost vizat de un atac sinucigas, vineri, in apropierea orasului afgan Jalalabad, atentatul provocand moartea a trei civili afgani, informeaza CNN. Atentatul cu.

Cel putin 33 de morti, majoritatea copii, intr-un accident de autocar produs in Maroc

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, anunta surse citate de Reuters. Avem multe cadavre complet.

Accident de autocar in Maroc soldat cu cel putin 31 de morti si 9 raniti

Cel putin 31 de persoane au murit si 9 au fost ranite vineri dimineata intr-o coliziune frontala intre un autocar, care a luat foc imediat dupa accident si un camion, in apropiere de Tan-Tan, in sudul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )