Libnet.ro
UNICEF

19:16

UPDATE Cel putin 33 de morti, in mare parte copii, intr-un accident de autocar in Maroc

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cel putin 33 de morti, in mare parte copii, intr-un accident de autocar in Maroc

UPDATE Cel putin 33 de persoane, in mare parte copii, au murit si vineri intr-o coliziune frontala intre un autocar care si un camion care transporta combustibil, in apropiere de Tan-Tan, in sudul Marocului, informeaza Reuters. In autocar se aflau elevi care se intorceau de la o competitie scolara sportiva. continuă pe Hotnews

Maroc: Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit intr-un accident de autocar

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, relateaza Mediafax.

Cel putin 33 de morti, majoritatea copii, intr-un accident de autocar produs in Maroc

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, anunta surse citate de Reuters. Avem multe cadavre complet.

Maroc: Cel putin 33 de oameni au murit intr-un accident de autocar. Majoritatea erau elevi care se intorceau de la un concurs de atletism

Benmane Fadli, un oficial din cadrul Ministerului Transporturilor din Maroc, a declarat, vineri, ca in urma unui accident produs dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, cel putin 33 de persoane au.

Cel putin trei morti intr-un atac taliban care a vizat un convoi NATO in Afganistan

Un convoi militar al NATO a fost vizat de un atac sinucigas, vineri, in apropierea orasului afgan Jalalabad, atentatul provocand moartea a trei civili afgani, informeaza CNN. Atentatul cu.

Accident de autocar in Maroc soldat cu cel putin 31 de morti si 9 raniti

Cel putin 31 de persoane au murit si 9 au fost ranite vineri dimineata intr-o coliziune frontala intre un autocar, care a luat foc imediat dupa accident si un camion, in apropiere de Tan-Tan, in sudul.

Cel putin 24 de morti intr-un accident de autocar produs in Bangladesh

Cel putin 24 de oameni au murit intr-un accident de autocar produs joi in centrul statului Bangladesh, informeaza Business Standard. Accidentul a avut loc in districtul Faridpur, situat in centrul.

Bangladesh: Cel putin 24 de morti intr-un accident de autocar

Cel putin 24 de oameni au murit intr-un accident de autocar produs, joi, in centrul statului Bangladesh, informeaza Mediafax.

UNESCO: Accesul la scolarizare continua sa fie o utopie in mare parte a lumii

Accesul la scolarizare continua sa fie o utopie in mare parte a lumii, a informat joi Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), prezentand un raport referitor la.

ONU cere o pauza umanitara imediata de cel putin cateva ore pe zi in Yemen

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a cerut vineri o pauza umanitara imediata de cel putin cateva ore pe zi in Yemen pentru a permite aducerea a cat mai multor ajutoare in tara, in timp ce situatia se .

Gruparea Statul Islamic sapa in Siria o transee de cel putin 70 de kilometri pentru a se apara de un adversar misterios

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a fost atacata in ultimele luni in nord-estul Siriei si de un inamic pe care deocamdata nu l-a identificat, astfel ca a decis sa sape o transee lunga de cel putin 70 de kilometri pentru a-si proteja pozitiile, relateaza joi agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )