Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Un tanar german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, este autorul atacului comis vineri seara intr-un centru comercial din Munchen, unde a deschis focul si a ucis cel putin noua persoane, dupa care s-a sinucis. De asemenea, alti 16 oameni au fost. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte.

Atac armat intr-un mall din Munchen: cel putin 10 morti si 21 de raniti. Atacatorul s-a sinucis FOTO VIDEO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin 10 persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

FOTO Atac armat la Munchen. Ce se stie despre atac si cine este autorul

Atac armat la Munchen. Tanarul german de origine iraniana in varsta de 18 ani care a ucis vineri, la Munchen, in sudul Germaniei, noua persoane, dupa care s-a sinucis suferea de o forma de depresie si nu avea nicio legatura cu organizatia terorista Statul Islamic, relateaza AFP online.

Atac armat la Munchen. Ce se stie despre atac si cine este autorul FOTO

Atac armat la Munchen. Tanarul german de origine iraniana in varsta de 18 ani care a ucis vineri, la Munchen, in sudul Germaniei, noua persoane, dupa care s-a sinucis suferea de o forma de depresie si nu avea nicio legatura cu organizatia terorista Statul Islamic, relateaza AFP online.

Ce se stie si care sunt necunoscutele atacului din Munchen: Cel putin unul din atacatori era german, pista terorista pare putin probabila, motivatia pare a avea legatura cu comunitatea turca (VIDEO)

Dupa mai multe ore de panica in Munchen, informatiile disponibile putin dupa miezul noptii ne lasa sa intrevedem un atac care nu a avut ratiuni teroriste, dar despre care nu se stiu inca.

Atac armat intr-un mall din Munchen: cel putin noua morti si 10 de raniti. Un atacator s-a sinucis FOTO VIDEO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin noua persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

Atac la Munchen: Presedintele german condamna de atacul criminal

Presedintele german Joachim Gauck s-a declarat ingrozit de atacul criminal de la Munchen, din sudul tarii, care s-a soldat cu cel putin noua morti si mai multi raniti grav vineri seara, potrivit unui ultim bilant, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

impuscaturi intr-un mall din Munchen: cel putin sapte morti. Politia suspecteaza un atac terorist. Un atacator s-ar fi sinucis VIDEO FOTO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin sapte persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

Atac armat la Munchen. Apel disperat al Politiei germane: Nu faceti asta!

Politia din Munchen, Germania, a lansat un apel catre cei care au fost prezenti la atacul armat dintr-un mall din centrul orasului: Va rugam nu postati fotografii sau filmulete cu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2319 seconds )