Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel putin sase politisti au fost ucisi la Kabul, intr-un atentat impotriva Ministerului de Interne

Antena3 Antena3,
Cel putin sase politisti au fost ucisi la Kabul, intr-un atentat impotriva Ministerului de Interne

Cel putin sase politisti au fost ucisi miercuri, la Kabul, intr-un atentat comis de un kamikaze intr-o cladire anexa a Ministerului de Interne, a anuntat un oficial de rang inalt afgan, citat de. continuă pe Antena3

Kenya:Cel putin sase persoane au fost ucise in trei explozii produse in Nairobi.

Cel putin sase persoane au fost ucise in trei explozii care au avut loc aproape simultan, luni seara, la Eastleigh, un cartier somalez din Nairobi, capitala Kenyei, a anuntat politia, citata de AFP, potrivit Mediafax. Am recuperat sase cadavre, a declarat pentru presa comandantul politiei din Nairobi, Benson Kibue. Douazeci si cinci de persoane au fost ranite si sunt spitalizate, a continuat el. Suspectam ca este vorba despre un atac terorist, a adaugat responsabilul kenyan. Cele trei .

Cel putin sase persoane au fost ucise in trei explozii produse in capitala Kenyei

Cel putin sase persoane au fost ucise in trei explozii care au avut loc aproape simultan, luni seara, la Eastleigh, un cartier somalez din Nairobi, capitala Kenyei. Am recuperat sase cadavre, a declarat pentru.

Sase morti, intr-un atentat sinucigas la Kabul

Cel putin sase politisti au fost ucisi miercuri la Kabul intr-un atac comis de un kamikaze intr-o cladire anexa a Ministerului de Interne afgan, cu trei zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale, informeaza AFP, confor .

Violente electorale in Turcia. Cel putin opt oameni au murit in urma disputelor

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP. La Silvan, in provincia Hilvan,.

Un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o scara de bloc din Braila

Un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o scara de bloc din Braila. Este vorba despre o fetita, care cantareste 2. 200 kg. Cel mai probabil, copilul a fost nascut acasa iar cordonul ombilical a fost taiat.

Vaslui: Un barbat a fost gasit mort intr-o ferma, fiind injunghiat de peste 20 de ori in fata si in gat

Un barbat in varsta de 55 ani din judetul Vaslui a fost gasit mort, miercuri, fiind injunghiat de peste 20 de ori la nivelul fetei si al gatului, relateaza Mediafax. Potrivit anchetatorilor, cadavrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )