Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai amuzante photobombs! Ideea nastrusnica ce i-a adus celebritatea unui barbat!

ADPM ADPM,
Cele mai amuzante photobombs! Ideea nastrusnica ce i-a adus celebritatea unui barbat!

Un barbat a devenit celebru si a ajuns sa aibe expozitii in lumea intreaga datorita fenomenului photobomb. Mai exact, dupa ce a lansat un blog pe care posteaza propriile variante ale unor fotografii ce pot fi achizitionate de pe Internet. continuă pe ADPM

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

Dupa ce a obtinut nu mai putin de 6 nominalizari la Premiile Oscar din acest an, filmul American Sniper a reusit sa se claseze pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la inceput de 2015! .

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim [].

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

La inceput de an, marile brand-uri lanseaza campanii fashion din cele mai inedite, sperand ca astfel vor reusi sa atraga atentia lumii intregi asupra noilor colectii.

Cele mai zgarcite zodii: nativii stransi la punga

Nu toate semnele zodiacale sunt generoase in egala masura, iar cele mai zgarcite zodii sunt semnele de pamant, in opinia astrologilor. O trasatura definitorie pentru aceste zodii ar fi ca nu le place sa-si cheltuiasca banii pentru a satisface capriciile altora, dar sunt mai relaxati in ceea ce priveste satisfacerea propriilor placeri.

Top 25 cele mai frumoase fotografii de nunta in anul 2014!

Va prezentam astazi 25 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta realizate pe parcursul anului 2014, o selectie facuta de jurnalistii de la site-ul demilked. com.

FOTO Cele mai bune restaurante din Bucuresti. Restograf 2014: unde gasim cea mai buna mancare din Capitala si cat costa

Cele mai bune restaurante din Bucuresti au fost incluse in topul Restrograf 2014 in functie de principalele tipuri de bucatarii. Fie ca va place mancarea romaneasca, fie ca savurati cu placere deliciile internationale, va prezentam topul celor mai bune restaurante din Capitala si cat costa, in medie, un meniu in fiecare dintre ele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )