Libnet.ro
UNICEF

09:45

Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

La inceput de an, marile brand-uri lanseaza campanii fashion din cele mai inedite, sperand ca astfel vor reusi sa atraga atentia lumii intregi asupra noilor colectii. continuă pe ADPM

Clipul zilei: TOP 10 cele mai frumoase extraterestre

Din filme evident :).

Top 25 cele mai frumoase fotografii de nunta in anul 2014!

Va prezentam astazi 25 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta realizate pe parcursul anului 2014, o selectie facuta de jurnalistii de la site-ul demilked. com.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Colegiul Andrei Saguna printre cele mai bune cinci licee din tara

Site-ul admitereliceu. ro a realizat un top al celor mai bune licee dn Romania. Colegul Andrei Saguna ocupa pozitia a cincicea. A urcat cinci locuri in top dupa ce in 2013 a fost pe locul al zecelea.

Cine sunt europarlamentarii romani cu cele mai multe absente

Potrivit statisticilor organizatiei independente VoteWatch, citate de Euronews, care se refera la perioada iulie-decembrie 2014, primele sase luni de activitate ale noului Parlament European, 20 de eurodeputati au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal desfasurate la Bruxelles si Strasbourg, desi primesc salarii si indemnizatii importante. Dintre cei 20 sunt trei sunt romani. Catalin Ivan, Cristian Busoi si Daciana Sarbu -, au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal din Parlamentul European, in timp ce eurodeputatii romani in ansamblu au luat parte la 84,6 la suta din voturi.

Cele mai proaste filme ale anului! Iata nominalizarile la Zmeura de Aur!

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, s-au decernat Globurile de Aur pentru performante uimitoare in industria cinematografica, acum urmeaza Zmeura de Aur, acordata celor mai proaste filme din ultimul an! Iata nominalizarile! .

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

O lista a celor mai nesigure companii aeriene a fost publicata recent de un site de specialitate, iar AirAsia Indonesia si Moldavian Airlines, din Republica Moldova, figureaza in acest clasament. in schimb, Malaysia Airlines nu se numara printre cele mai periculoase companii aeriene.

Cele mai bune remedii pentru durerile de gat

In sezonul rece, apar frecvent durerile de gat si tusea, fara sa fie intotdeauna in combinatie cu o gripa sau o raceala. Pe fondul unei imunitati mai scazute, o bautura foarte rece este suficienta pentru a provoca durerea de gat. De la primele semne de disconfort, incearca remediile pe care ti le propunem.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )