Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Playtech Playtech,
Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim []. continuă pe Playtech

Cele mai simple exercitii pentru slabit

Cand vine vorba de slabit, multi oameni se gandesc la antrenamentele sofisticate de la sala. Uneori, insa, exercitiile simple sunt suficiente pentru a ne atinge obiectivele. Sunt usor de executat si, in plus, nu necesita un echipament deosebit. in acest articol am identificat cateva dintre cele mai simple exercitii pentru slabit.

Unde investim in 2015? Cele mai bune oportunitati pentru a-ti spori economiile

Fondurile de pensii si actiunile de la Bursa vor reprezenta si in 2015 cele mai profitabile investitii. Am pregatit un infografic pentru a observa mai usor in ce merita sa investiti in acest an. Sugestia noastra este sa ocoliti depozitele bancare,.

Cele mai bune remedii pentru durerile de gat

In sezonul rece, apar frecvent durerile de gat si tusea, fara sa fie intotdeauna in combinatie cu o gripa sau o raceala. Pe fondul unei imunitati mai scazute, o bautura foarte rece este suficienta pentru a provoca durerea de gat. De la primele semne de disconfort, incearca remediile pe care ti le propunem.

Cele mai zgarcite zodii: nativii stransi la punga

Nu toate semnele zodiacale sunt generoase in egala masura, iar cele mai zgarcite zodii sunt semnele de pamant, in opinia astrologilor. O trasatura definitorie pentru aceste zodii ar fi ca nu le place sa-si cheltuiasca banii pentru a satisface capriciile altora, dar sunt mai relaxati in ceea ce priveste satisfacerea propriilor placeri.

Cele mai fidele zodii in relatii

Printre cele mai fidele zodii sunt taurii si capricornii, care cauta stabilitate si muncesc mult pentru care relatia lor sa mearga bine.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

REVISTA PRESEI: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii. Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Hotnews arata cine va fi tinta criticilor in raportul MCV. Capital spune ca razboiul RCA se muta in tribunale. Evenimentul Zilei prezinta cuibusorul din Bucuresti al baronilor din PSD. Wall-Street anunta cele mai mari spagi din dosarele DNA. Adevarul scrie ca Oxford University Press interzice cuvantul porc pentru a nu jigni musulmanii si evreii. Gandul explica ce pot face cei cu credite in franci elvetieni. Ziare. com intreaba daca avem nevoie de legile Big Brother. Iar ProSport anunta o intelegere temporara intre Steaua si MApN pentru folosirea emblemei.

Cele mai frumoase sculpturi in gheata! Unde le poti admira

Cel mai mare festival de sculpturi in gheata si zapada din lume si-a deschis portile in urma cu cateva zile. Este un veritabil paradis de iarna pentru copii si adulti deopotriva, care poate fi vizitat timp de o luna! Iata unde se afla! .

Cele mai proaste filme ale anului! Iata nominalizarile la Zmeura de Aur!

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, s-au decernat Globurile de Aur pentru performante uimitoare in industria cinematografica, acum urmeaza Zmeura de Aur, acordata celor mai proaste filme din ultimul an! Iata nominalizarile! .

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )