Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group. continuă pe Adevărul

FOTO: Au fost alese cele mai bune fotografii World Press 2015

Cele mai importante fotografii ale lui 2015 au fost alese, joi, in cadrul celei de-a 61-a editii a competitiei de fotojurnalism World Press. Astfel, fotografiile surprind teme care au zdruncinat societatea, precum criza imigrantilor si atentatele din Paris.

Care sunt cele mai bune alimente pentru creier. Ce sa mancam ca sa avem o minte brici - sfaturile medicilor

Chiar daca poate uneori nu ne-am gandit la asta, ceea ce mancam zi de zi are efecte asupra creierului. Exista alimente care ne ajuta sa fim mai concentrati si sa ne pastram tinere celulele nervoase.

Perioade de reduceri in 2016 Care sunt cele mai bune sezoane de shopping din an

Perioade de reduceri in 2016. Campaniile de promovare ale marilor retele de magazine dau impresia ca beneficiem de reduceri tot anul, insa in realitate perioadele de soldari sunt cele care ne aduc adevaratele scaderi de preturi.

Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Mai sunt trei zile pana la finalul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, cel de la Berlin, acolo unde Romania participa la sectiunea Forum cu lungmetrajul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru.

Agentia de turism TUI TravelCenter ofera reduceri Early Booking de pana la -40% pentru cele mai cautate statiuni din Spania, Turcia si Grecia

In ultimii ani, tot mai multi romani isi fac din timp planuri pentru vacanta de vara, incercand sa profite de cele mai bune oferte de pe piata. De aceea, pana pe 29 februarie 2016, agentia de turism TUI TravelCenter ofera clientilor reduceri Early Booking de pana la -40% pentru destinatii din Spania, Turcia si Grecia, astfel incat oricine sa se poata bucura de un concediu de neuitat, cu un buget redus.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Nu e bine sa schimbam legile tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara, la TVR, ca alegerile in doua tururi sunt mai bune, insa a mentionat ca nu este bine sa schimbam legea la niciun an distanta de la votarea ei.

Klaus Iohannis despre acordul cu M. Britanie: Suntem foarte bucurosi ca negocierile au dat acest rezultat

Indexarea alocatiilor care sunt deja in plata pentru copiii ramasi acasa ai lucratorilor din alte state UE stabiliti in Marea Britanie se va putea aplica doar incepand cu anul 2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul Consiliului.

Interviu. Ce spune Klaus Iohannis despre un nou mandat al Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis este invitatul emisiunii Prim plan, de la Televiziunea Romana, miercuri seara, de la ora 21. Acesta va vorbi despre ultimele evenimente politice, legislatia electorala din Romania si alegerile din acest an.

Klaus Iohannis, interviu pentru TVR, de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis este invitatul emisiunii Prim plan, de la Televiziunea Romana, miercuri seara, de la ora 21. Acesta va vorbi despre ultimele evenimente politice, legislatia electorala din Romania si alegerile din acest an.

Mircea Badea, mesaj senzational despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a definit ieri actiunea ANAF impotriva Antena 3 drept una abuziva, au inceput atacurile furibunde la adresa presedintelui. Acesta este jignit, atacat, lovit non stop pentru ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )