Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai bune bancuri cu zgarciti. Ce face un scotian cand ii arde casa

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu zgarciti. Ce face un scotian cand ii arde casa

Scotienii sunt adesea invocati in bancurile cu zgarciti care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante, care-i au in prim-plan pe scotieni, surprinsi in diverse situatii. continuă pe Adevărul

Anvelope de iarna testate recent de ADAC. Iata care sunt cele mai bune pneuri de iarna in 2018

ADAC Automobil Clubul German) ne spune care sunt cele mai bune anvelope de iarna in urma testelor pe zapada, gheata, carosabil umed, dar si cum s-au comportat la acvaplanare, durabilitate si stabilitate. In cele mai recente teste, la dimensiunea.

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La ginecolog

O blonda frumoasa merge la ginecolog. - Nu stiu ce sa ma mai fac, se vaita blonda. De fiecare data cand fumez, imi vine sa fac sex. - Mai intai, trebuie sa va linstiti, zice doctorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Anuntul

Bula face un anunt online: Am nevoie de 17 prieteni care sa vina la mine sa vedem un film. Un internaut curios il intreaba: Pentru ce atatia? Bula: M-as uita singur, dar intr-un colt al ecranului.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La stana

- Ce face ciobanul inainte sa adoarma? - Numara oile.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Trenul

Intrebare: - De ce stau oltenii, sub pod, cand trece un tren? Raspuns: - Ca sa vada daca este baiat sau fata! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pestera

Intr-o zi, un reporter s-a dus intr-o padure si a gasit o pestera. Cand sa intre in ea, la intrare putea ingrozitor. In apropiere, a vazut un cioban si l-a chemat la el,intrebandu-l de ce pute in pestera.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Dupa chef

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No, tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No, am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No, io.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bordelul

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 min. si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este nevasta-mea. Intra si Bula,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 2 boi

Doi politisti dau examenul de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul: Pe camp sunt doi boi. Al doilea: Nu e bine! Lumea o sa creada ca noi suntem boii. Stai ca stiu eu una mai buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )