Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune metode ca sa fii fericita la serviciu

Antena3 Antena3,
Cele mai bune metode ca sa fii fericita la serviciu

Locul de munca poate sa fie de multe ori cat se poate de stresant, insa sunt multe metode de a-l face sa fie placut daca reusiti sa va organizati in asa fel incat sa va impliniti o serie de placeri. Astfel, potrivit. continuă pe Antena3

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici, scrie playtech. ro. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze.

5 cele mai bune telefoane pentru fotografii sub apa

Sunt anumite modele de telefoane cu care poti face fotografii foarte bune sub apa, insa, de cele mai multe ori, nu este recomandat sa folosesti un telefon in acest fel fara a avea o husa speciala.

VIDEO GoPro: Imagini unice din Turul Frantei

Iata cele mai bune momente filmate in timpul etapelor de Turul Frantei, cu camerele GoPro, aflate chiar in mijlocul actiunii, montate chiar pe bicicletele rutierilor sau pe castile membrilor echipelor. Luptele din pluton capata o noua valenta, fiind percepute mult mai acerb decat se vad la televizor. GoPro este partener oficial al Le Tour, in 2015.

Cele mai bune remedii pentru curatarea sangelui

Stim cat de important este ca sangele si vasele sangvine sa fie sanatoase, de aceea apelam la tot felul de tratamente pentru a ne asigura de acest lucru. Un ajutor de incredere sunt remediile care ajuta la purificarea sangelui, fortifica imunitatea si ne apara de boli.

Clasamentul celor mai bune universitati din lume: Doua dintre institutiile de invatamant din Romania, in top

Center for World University Rankings a prezentat topul celor 1. 000 de universitati, pe anul 2015. Romania are doua institutii de invasamant plasate intre cele mai bune din lume. Topul este dominat de trei.

Concert Robbie Williams la Bucuresti: tot ce trebuie sa stiti despre evenimentul anului 2015 LIVE TEXT

17 iulie 2015. O data memorabila pentru fanii artistului britanic Robbie Williams, care va concerta pentru prima data in Romania, in Piata Constitutiei din Capitala, show la care sunt asteptate aproximativ 65. 000 de persoane. Reporterii Adevarul vor fi prezenti la eveniment, de unde vor transmite in modul live text cele mai importante momente. Declaratii, imagini foto si video, dar si detalii inedite, le puteti afla urmarind adevarul. ro.

Cum a ajuns Bistrita sa fie reprezentata de un strut, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene

Bistrita este singurul oras din Romania care are pe stema sa strutul, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene. Micul burg sasesc din inima Transilvaniei a primit dreptul de a folosi strutul datorita faptului ca orasul a sprijinit dinastia d`Anjou in lupta cu nobilimea maghiara.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Lady Gaga ori Jennifer Lopez, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Andreea Raicu ori Giulia Nahmany, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Clipul zilei: Cele mai ciudate pagini de pe Wikipedia

Un top cu cele mai ciudate pagini de pe Wikipedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )