Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai bune pozitii pentru satisfacere... orala

Antena3 Antena3,
Cele mai bune pozitii pentru satisfacere... orala

Sexologii spun ca cea mai sigura pozitie ca sa primesti un sex oral confortabil este sa stai intinsa pe pat, afirma site-ul womanshealth. com . Totusi, daca ai timp sa explorezi, nu rata ocazia si incearca urmatoarele poz. continuă pe Antena3

Cele mai bune oferte pentru noaptea de Revelion, aproape epuizate in vestul tarii

Romanii cauta in acest an sa-si petreaca Revelionul la restaurantele care ofera cea mai buna calitate atat in ceea ce priveste meniul oferit, cat si in ceea ce priveste programele artistice.

FOTO TOP cele mai bune telefoane mobile pentru realizarea de fotografii.

Camerele foto ale telefoanelor sunt din ce in ce mai performante, din aceea multi utilizatori folosesc dispozitivele mobile pentru realizarea si editarea de fotografii. Modelul Nokia 808 PureView are cea mai performanta camera foto disponibila la un telefon mobil prezent pe piata locala, cu un senzor de 41 MP, insa sistemul de operare Symbian, permite instalarea unui numar foarte mic de aplicatii mobile. De aceea, specialistii The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila .

Cele mai bune dobanzi la creditele imobiliare in lei

Viitorul creditarii imobiliare pentru romanii care sunt platiti in moneda nationala il reprezinta imprumuturile in lei, arata ultimele strategii adoptate de banci , pe fondul manifestarii riscului valutar si a implementarii Regulamentului BNR 24/2011.

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori pe masini in 2012 - studiu

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012, la nivel mondial. Europenii s-au incadrat in tendinta globala, cei mai multi 24%) preferand vopsea alba sau alba perlata pentru automobile, depasind optiunile pentru negru 23%), vopsea ce ramane totusi pe pozitia a doua, se arata in deja celebrul studiu de popularitate al culorilor, realizat de producatorul de vopsele DuPont.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

Decesul cantaretei americane Whitney Houston, dansul din videoclipul piesei Gangnam Style si uraganul Sandy au fost cele mai cautate subiecte pe Google in acest an, anunta compania, potrivit Bloomberg. La.

Cele mai neasteptate detalii despre masturbare

Cu totii stim cate ceva despre masturbare. Site-ul Cracked. com ne dezvaluie, insa, cele mai neasteptate amanunte pe care nu le stim despre o activitate atat de cunoscuta si raspandita in randul oamenilor: Masturbarea.

Albul, negrul si argintiul, cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012

Cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in anul 2012, sunt, la nivel mondial, albul, negrul si argintiul, potrivit producatorului de vopsele DuPont. Cei care s-au incadrat in tendinta globala .

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate.

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )